Gmina Wieczfnia Kościelna: Difference between revisions
m robot Adding: pt:Comuna de Wieczfnia Kościelna |
JJMC89 bot (talk | contribs) Migrate {{Infobox settlement}} coordinates parameters to {{Coord}}, see Wikipedia:Coordinates in infoboxes |
||
(13 intermediate revisions by 12 users not shown) | |||
Line 1: | Line 1: | ||
{{Infobox |
{{Infobox settlement |
||
| name = Gmina Wieczfnia Kościelna |
| name = Gmina Wieczfnia Kościelna |
||
| other_name = Wieczfnia Kościelna Commune |
| other_name = Wieczfnia Kościelna Commune |
||
Line 14: | Line 14: | ||
| subdivision_name2 = [[Mława County|Mława]] |
| subdivision_name2 = [[Mława County|Mława]] |
||
| area_total_km2 = 119.81 |
| area_total_km2 = 119.81 |
||
| population_total = 4222| population_as_of = 2013<ref>[http://stat.gov.pl/en/topics/statistical-yearbooks/statistical-yearbooks/demographic-yearbook-of-poland-2014,3,8.html/ Demographic Yearbook of Poland 2014]</ref> |
|||
| population_total = 4200 |
|||
| population_as_of = 2006 |
|||
| population_density_km2 = auto |
| population_density_km2 = auto |
||
| |
| coor_pinpoint = Wieczfnia Kościelna |
||
| coordinates = {{coord|53|12|N|20|29|E|region:PL|display=inline,title}} |
|||
| latd = 53 |
|||
| latm = 12 |
|||
| lats = |
|||
| latNS = N |
|||
| longd = 20 |
|||
| longm = 29 |
|||
| longs = |
|||
| longEW = E |
|||
| seat = [[Wieczfnia Kościelna]] |
| seat = [[Wieczfnia Kościelna]] |
||
| website = }} |
| website = }} |
||
Line 31: | Line 23: | ||
'''Gmina Wieczfnia Kościelna''' is a rural [[gmina]] (administrative district) in [[Mława County]], [[Masovian Voivodeship]], in east-central [[Poland]]. Its seat is the village of [[Wieczfnia Kościelna]], which lies approximately {{convert|13|km|mi|0}} north-east of [[Mława]] and {{convert|115|km|mi|0|abbr=on}} north of [[Warsaw]]. |
'''Gmina Wieczfnia Kościelna''' is a rural [[gmina]] (administrative district) in [[Mława County]], [[Masovian Voivodeship]], in east-central [[Poland]]. Its seat is the village of [[Wieczfnia Kościelna]], which lies approximately {{convert|13|km|mi|0}} north-east of [[Mława]] and {{convert|115|km|mi|0|abbr=on}} north of [[Warsaw]]. |
||
The gmina covers an area of {{convert|119.81|km2|sqmi|1}}, and as of 2006 its total population is 4,200. |
The gmina covers an area of {{convert|119.81|km2|sqmi|1}}, and as of 2006 its total population is 4,200 (4,222 in 2013). |
||
==Villages== |
|||
Gmina Wieczfnia Kościelna contains the villages and settlements of [[Bąki, Masovian Voivodeship|Bąki]], [[Bonisław, Mława County|Bonisław]], [[Chmielewko]], [[Chmielewo Małe]], [[Chmielewo Wielkie]], [[Długokąty, Mława County|Długokąty]], [[Grądzik, Masovian Voivodeship|Grądzik]], [[Grzebsk]], [[Grzybowo, Mława County|Grzybowo]], [[Grzybowo-Kapuśnik]], [[Kobiałki]], [[Kuklin]], [[Kulany]], [[Kulany-Kolonia]], [[Łęg, Mława County|Łęg]], [[Marianowo, Gmina Wieczfnia Kościelna|Marianowo]], [[Michalinowo]], [[Pepłówek, Masovian Voivodeship|Pepłówek]], [[Pepłowo, Mława County|Pepłowo]], [[Pogorzel, Mława County|Pogorzel]], [[Rukały]], [[Turowo, Mława County|Turowo]], [[Uniszki Gumowskie]], [[Uniszki Zawadzkie]], [[Uniszki-Cegielnia]], [[Wąsosze, Mława County|Wąsosze]], [[Wieczfnia Kościelna]], [[Wieczfnia-Kolonia]], [[Windyki, Masovian Voivodeship|Windyki]], [[Żaki]], [[Zakrzewo Wielkie, Mława County|Zakrzewo Wielkie]], [[Zakrzewo-Froczki]], [[Zakrzewo-Ranki]], [[Załęże, Masovian Voivodeship|Załęże]] and [[Żulinek]]. |
|||
==Neighbouring gminas== |
==Neighbouring gminas== |
||
Line 37: | Line 32: | ||
==References== |
==References== |
||
{{reflist}} |
|||
*[http://www.stat.gov.pl/gus/45_655_PLK_HTML.htm Polish official population figures 2006] |
*[https://web.archive.org/web/20071227152516/http://www.stat.gov.pl/gus/45_655_PLK_HTML.htm Polish official population figures 2006] |
||
<br> |
<br> |
||
⚫ | |||
{{Mława County}} |
{{Mława County}} |
||
{{DEFAULTSORT:Gmina Wieczfnia Koscielna}} |
|||
[[Category:Gminas in Masovian Voivodeship|Wieczfnia Koscielna]] |
[[Category:Gminas in Masovian Voivodeship|Wieczfnia Koscielna]] |
||
[[Category:Mława County]] |
|||
{{Masovian-geo-stub}} |
|||
[[it:Wieczfnia Kościelna]] |
|||
[[nl:Wieczfnia Kościelna (gemeente)]] |
|||
⚫ | |||
[[pt:Comuna de Wieczfnia Kościelna]] |
|||
[[ru:Гмина Вечфня-Косцельна]] |
Latest revision as of 00:44, 19 March 2017
Gmina Wieczfnia Kościelna
Wieczfnia Kościelna Commune | |
---|---|
Coordinates (Wieczfnia Kościelna): 53°12′N 20°29′E / 53.200°N 20.483°E | |
Country | Poland |
Voivodeship | Masovian |
County | Mława |
Seat | Wieczfnia Kościelna |
Area | |
• Total | 119.81 km2 (46.26 sq mi) |
Population (2013[1]) | |
• Total | 4,222 |
• Density | 35/km2 (91/sq mi) |
Gmina Wieczfnia Kościelna is a rural gmina (administrative district) in Mława County, Masovian Voivodeship, in east-central Poland. Its seat is the village of Wieczfnia Kościelna, which lies approximately 13 kilometres (8 mi) north-east of Mława and 115 km (71 mi) north of Warsaw.
The gmina covers an area of 119.81 square kilometres (46.3 sq mi), and as of 2006 its total population is 4,200 (4,222 in 2013).
Villages
[edit]Gmina Wieczfnia Kościelna contains the villages and settlements of Bąki, Bonisław, Chmielewko, Chmielewo Małe, Chmielewo Wielkie, Długokąty, Grądzik, Grzebsk, Grzybowo, Grzybowo-Kapuśnik, Kobiałki, Kuklin, Kulany, Kulany-Kolonia, Łęg, Marianowo, Michalinowo, Pepłówek, Pepłowo, Pogorzel, Rukały, Turowo, Uniszki Gumowskie, Uniszki Zawadzkie, Uniszki-Cegielnia, Wąsosze, Wieczfnia Kościelna, Wieczfnia-Kolonia, Windyki, Żaki, Zakrzewo Wielkie, Zakrzewo-Froczki, Zakrzewo-Ranki, Załęże and Żulinek.
Neighbouring gminas
[edit]Gmina Wieczfnia Kościelna is bordered by the town of Mława and by the gminas of Dzierzgowo, Iłowo-Osada, Janowiec Kościelny and Szydłowo.
References
[edit]