User:Jaygg18: Difference between revisions
Appearance
Content deleted Content added
New course announcement: Wikipedia:Wiki_Ed/Ithaca_College/Women_and_Art_in_the_Early_Modern_World_(Fall). |
New course announcement: Wikipedia:Wiki_Ed/Ithaca_College/Women_Artists_Movers,_Shakers,_and_Makers_(Fall). |
||
Line 1: | Line 1: | ||
{{course instructor | course = [[Wikipedia:Wiki_Ed/Ithaca_College/Women_Artists_Movers,_Shakers,_and_Makers_(Fall)]] }} |
|||
{{course instructor | course = [[Wikipedia:Wiki_Ed/Ithaca_College/Women_and_Art_in_the_Early_Modern_World_(Fall)]] }} |
{{course instructor | course = [[Wikipedia:Wiki_Ed/Ithaca_College/Women_and_Art_in_the_Early_Modern_World_(Fall)]] }} |
||
{{course instructor | course = [[Wikipedia:Wiki_Ed/Ithaca_College/Practicing_Art_History_(Spring)]] }}I am an art history professor at Ithaca College in Ithaca, NY. I am interested in editing articles about women artists. I am currently doing Wikipedia editing in my courses. |
{{course instructor | course = [[Wikipedia:Wiki_Ed/Ithaca_College/Practicing_Art_History_(Spring)]] }}I am an art history professor at Ithaca College in Ithaca, NY. I am interested in editing articles about women artists. I am currently doing Wikipedia editing in my courses. |
Latest revision as of 19:37, 22 April 2021
This user is an instructor for the course Wikipedia:Wiki_Ed/Ithaca_College/Women_Artists_Movers,_Shakers,_and_Makers_(Fall). |
This user is an instructor for the course Wikipedia:Wiki_Ed/Ithaca_College/Women_and_Art_in_the_Early_Modern_World_(Fall). |
This user is an instructor for the course Wikipedia:Wiki_Ed/Ithaca_College/Practicing_Art_History_(Spring). |
I am an art history professor at Ithaca College in Ithaca, NY. I am interested in editing articles about women artists. I am currently doing Wikipedia editing in my courses.
Articles I've worked on: