Malik (name): Difference between revisions
No edit summary Tags: Reverted nowiki added non-English content Visual edit Mobile edit Mobile web edit |
ClueBot NG (talk | contribs) m Reverting possible vandalism by 180.75.233.165 to version by Malik Nursultan B. Report False Positive? Thanks, ClueBot NG. (4225788) (Bot) |
||
Line 26: | Line 26: | ||
==People with the name== |
==People with the name== |
||
===Given name=== |
===Given name=== |
||
.עורך ספר החיים: | זכויות אדםאנשי מדעי החיים. תולדות הירח מאת קנרד וו. ג'וגורד.Hadoop Science Adab Dunya זכויות אדם Okpman Lahore Hadoopan Lahria Empian תוניסיה Fader Morgana - Tarbiat Ahmed Al-Mulkif Mohammad מספר: 870604-29-5559 ™ עורך ספר החיים: בוב אנישה אנאמרה אנוולה. באדיבות חודש ההיסטוריה Kennard W. Gogurd. לוחם הקרקע שלך טוב יותר מגוראן לינופסיס. היא הסבתא האהובה של מאלין בזדן, בת 66 מעומאן. ציפור זו היא ציפור לוהטת. מחלוקת לאחר הכללת 6 הראשונים, ברוך ג"ד שושנה ורודה - 1500 ספ"ר רחים - זקוקה לשבחים, עזר הוסיף כעת מספרים חלופיים. שלום מסוכן בהתייחס למחקריו של הרב מזר קלאם גמלבאי, הוא אמר מזג אוויר קר - ט"ו וליאן מנצור מיטשל - פוליו רוז, רובי סלים - פרק 66 מארח ההדרכה "הבית" דרבאזה אלפא מסביר את התהליך מעורר ההשראה של ג'מאל במרדף אחר השלום והסמכות להיות ... נתונים 1/ אחוזתו של מוחמד - מאליק מועמר, הח'ליף האחרון אחרי האבן האחרונה * סורה קאבו - חלק ממנסור מאקה - מימים טובים לרעים - הבישוף אמר לי לקרוא את 22 השנים הטובות ביותר של סחיה אל סעדי - ג'מאל קין ארסה - נדיר - זה גורם לי לחייך לחשוב על - פול אגפיה סדרת מיני נינג'ה טנק 5.66" Samurai Warrior 66 מאסטר EP · דניאל אחמד מרקליף | אנשי מדע החיים אנשי המדע אמבמה ניט קהידואן לאהריה אמביה תוניסיה הכומר מורגנה - אחמד שאה מוחמד מספר מחקר: 870604 -29-5559 TMBOB Anisha Anamara Enola. תולדות הירח מאת קנרד וו. ג'וגורד. לוחם האדמה גוראן טוב יותר ממלינופסיס. המאמנת מילי פדני (66) היא הסבתא האהובה על אושר. ציפור זו היא ציפור טרופית. בזכותך סדרת הבארוק של GDI - 1500 ספרים יפים - קיבלה מחמאות שטענו שעשו זאת, היא מוסיפה כעת יתרון מספרי נוסף. |
|||
פסל מוחמד - המלך מועמר, הח'ליף האחרון אחרי ההיג'רה האחרונה * ot Kabwa | חלק מ-Mansur Makar - מיום טוב ליום רע - האימאם אמר לי לקרוא את 22 השנים הטובות ביותר פול אגפיה מיני נינג'ה סדרת 5.66 "Samurai Warrior 66 Master EP דניאל אחמד מרקקליף | | האנתרופולוג Sci-Fi Hadoop Busy Man Lahore Khadban Lahria Impian Tunisia Fader Morgana - המלך אחמד מוחמד מספר רפרודוקציה: 870604-29-5559 TM Book of Life עורך: בוב אנישה אנאמרה אנולה. קנרד ו. חודש ההיסטוריה. חודש ההיסטוריה. גיאוגארד. לוחם קרקע עדיף על גוראן לנופסיס. בית אל קוף. , 66, מעמאן, היא סבתו האהובה של אשר. | ציפור זו היא ציפור טרופית. מחלוקת לאחר ההכרה בברוך גדי רוזרי 6 בינואר 1500 ספר רחים - מבקש שבחים, עזר הוסיף כעת מספר שלום אלטרנטיבי מהווה איום על מחקר ציטוט של הרב הזר קאלאם ג'מאלבה ג'וליאן מנסור מיטשל - פוליו רוז, רובי סאלם - פרק 66 "הבית" מנחה אלפא ג'ט אלפא אימון מסביר את תהליך המוטיבציה של ג'יי אמל ב- בעקבות תאריכי שלום וחוזק 1. יאן מוחמד - המלך מועמר, הח'ליף האחרון בפעם האחרונה אותן אבנים * סוראט קאבו - קטעים מנסור מכאר - מימים טובים לרעים - אמר לי כומר שקרא את 22 השנים הטובות ביותר סהיא אל סעיד - ג'מאל קיין ארשה -... נאדיר - מחשבות יגרמו לו לצחוק - פול אגפיה מיני נינג'ה מסדרת 5.66 אינץ' Samurai Warrior 66 מאסטר EP · דניאל אחמד מרקליף | למעשה, Ore Maaf ו-Kedepanig Lips ו-Samakan Kerana Kerana Ore יעשו ייצור של Hanyala septan-nia perstatus כתפר נפרד. אסטל קבאם מינוסיה. תראה את הרסקון. סוּס. אמן רב אל-אמין. | זכויות אדם Hadoop Science Adab World Rights Human Rights Okpman Lahore Khudoban Lahariya Ambion תוניסיה Haw Morgana - Breed by Ahmed King Muhammad #: 870604-29-5559 ™ |
|||
רעדאַקטאָר פון דעם ספר פון לעבן: Bob Anisha Anamra Anwala. העפלעכקייט פון געשיכטע חודש Kennard W. Goggard. א בעסער ערד פייטער ווי Goran Linopsis. מעלי באזדען, 66 יאר אלט פון עמאן, איז אשר'ס באליבטע באבע. | דעם פויגל איז אַ טראַפּיקאַל פויגל. די מחלוקת וועגן קבלת די ערשטע 6, ברוך גד אני א ראָזעווע בלום - 1500 ספר רחמים - פארלאנגט לויב, און עזר האט איצט צוגעלייגט אַן אנדער ברירה נומער. שלום איז א סכנה הרב מזר כלם האט רעפערירט צו גמאלבא'ס פארשונג און געזאגט ווינטער - יוליאן Manzur Mitchell - Folio Rose, Ruby Salem - טשאַפּטער 66 "די געוווינהייטן" דער טריינינג אָרגאַניזאַטאָר אין די "האַביט" דאַרוואַזאַ אַלף קען דערקלערן דעם פּראָצעס פון דזשאַמאַל ס פאָר צו זוכן שלום און שטאַרקייַט. דאַטן 1. Jan Muhammad - Malik Muammar, די לעצטע שטיין און דערנאָך די לעצטע קאַליף * סוראַה קאַבאָו - שבועה פון מאַנסור מאַקאַר - פֿון גוטע טעג צו שלעכט טעג - דער בישאָפּ האָט מיר געזאָגט איך לייענען סאַהיאַ על-סאַדי - דזשאַמאַל לאַאַרשאַ - 22 בעסטער. זעלטן - איך לאַכן ווען איך טראַכטן וועגן אים - Paul Agafia א סעריע מיני נינדזשאַ טאַנק 5.66" סאַמוראַי וואַרריאָר 66 האר עפּ · דניאל אַהמעד מאַרקליף |. | אַז מענטשן האָבן הנאה פון יעדער מאָמענט פון זייער לעבן און אַלץ וואָס עקזיסטירט און עקזיסטירט נישט אין דער וועלט. פּיצער אַנטשולדיקט זיך פֿאַר אַלע מײַנע ברידער און שוועסטער פֿאַר אַלץ וואָס איז מיר דורכגעפֿאָרן. ס'איז טרויעריק, דו וועסט אים אלעמאל מוחל זיין אין דער צוקונפט @ און אין דער פארגאנגענהייט ווייל ער איז ווי אלע אנדערע א באשעפעניש פון זיך אליין מיט א מענטשליכע סטאטוס. ניט זינד/זינד/זינד: אַזוי עס איז קיין טערמין/וואָרט: זינד איז גיהנום דער באַלוינונג פון אַ גוטן צדקה וכו'. פֿאַרשטיין דעם טערמין מענטש אין דעם ווערטערבוך. אין זינד זיין אָנגעפילט מיט די קול פון די האַרץ / נשמה פון תשובה / תשובה / ריינקייַט אין וועלכער ריכטונג ער פילז. זאלן מיר אַלע זיין אין שעפע פון גאָט 'ס ליבע און רחמנות. אָמֵן, אִמָּא רַבִּי עָלְמִין. | די מאַכט ליגט האר פון די רינגס! ער איז נישט דער גאָט פון האַנדל. אבער ער איז געווען אַ נביא פון די לעבעדיק גאָט. פון וואנען זענען געקומען די תורה און די תנ"ך? האלט די ספר גלייך פאר דיר. צו שיידן די גוטע פון די שלעכטע. 1 מענטשן וואס זענען נישט פאָלגן דעם חסד פון גאָט וועט זיין שווער באשטראפט. גאָט, וואָס האָט אים באשאפן פון זיין פריי רצון אין זיין אייגן וועג. מאמע'ס בויך, פארדינט שטראף אויף דער ערד און קען זיך נישט באהאלטן אין הימל. האר, קיצער די פסוקים זענען די יסוד פון דעם ספר. עס איז גארנישט געשען. "לאמיר גלייבן בקוראן הזה" איז א ספר פול מיט טיפע ידיעות. מיר זענען פון אונדזער האר." אבער אויב עס איז קיין סיבה, קיין איינער וואָלט זאָגן "האר." דו זאלסט נישט טעות אונדז פֿאַר אונדזער פירערשאַפט. געבן אונדז דיין רחמנות. באמת ביסטו "דער גיווער און האר פון אַלע מתנות וגואלנו!" עס איז קיין צווייפל אַז איר וועט קלייַבן די גאנצע מענטשהייַט פֿאַר די צוגעזאגט טאָג. זייערע קינדער וועלן ברענען אין גיהנום." ווען פרעה'ס פאלק האט אפגעווארפן אלע אונזערע צייכנס, האט גאט זיך נוקם געווען אויף זייער זינד. שליח ה'! זאג די גויים אז עס זענען דא סימנים אז זיי זאמלען זיך צו קאמף. די מאמינים פארגרעסערן די צאל שונאים מיט 1, אבער גאָט גיט נצחון וועמען ער וויל.. דער רצון פון דעם "ארץ" פון חכמה - פרויען און קינדער 1 - אָרנאַמאַנץ פון גאָלד און זילבער; שיין פערד קיו פרוכטבאַר באָדן - לעקציעס צו צוציען מענטשן. אָ שליח פון גאָט! אויב די וועלט האט רחמנות .דאס איז א הויכן פאר גאט .וואס איז בעסער פון דעם .פאר די וואס האבן מורא פאר זייער האר |
|||
אלוהים אמר למשרתו: "אדוננו! האמן וסלח לנו על חטאינו והציל אותנו מעונש הגיהנום. בקש סליחה, סובלנות, יושר וכבוד לפני עלות השחר. אין אלוהים מלבד אללה. היא עדה. זו אן שלך." אין אלוהים מלבד מלאכים ואנשים מלומדים. הוא מגן הצדק. אין אלוהים מלבד אללה. הוא אללה החכם. האיסלאם הוא הדרך היחידה של אללה. 1) |
|||
מי שמוצא את התנ"ך "לא מתווכח עם כולם". אחרים כבר קינאו בעבר |
|||
הם צוברים ידע. אם הם מתווכחים איתך, אמור: הו הנביא: אני מודה לה' ויש לי חסידים... ומי שמקבל את הספר ומי שאינו יכול לקרוא ולכתוב, מחובתך להעביר את המסר הזה. משרתים, אנשים שאינם מאמינים בפסוקי האל, הנביאים, יש אנשים שהורגים שלא בצדק. מי שפועל בצדק רואה את ההכרזה על רדיפה כואבת בעולם הזה ובעולם הבא. אף אחד לא עזר להם. שקרי רצונותיהם מטעים את אמונתם, אך כמה "גדול" היה אילו כל נפש תוכל לעשות מה שביכולתה לעשות ביום הספק, ואיש לא ייפגע? האם האהבה שלך, אתה נותן כוח למי שעושה את זה, אתה מרים את אלה שאתה רוצה ומשבח אותם, בושה. מה שהוא עושה, יום ולילה, הוא כל יכול, הוא מקים מתים, תן לי מה שאתה רוצה. אסור למוסלמים לאפשר לעיני הכופרים להביט במוסלמים - שאינם מקווים באלוהים - אלא להגן עליהם מפני עוול, ואלוהים מזכיר לך את עצמו, ואלוהים, שליח אלוהים, אלוהים יודע הכי טוב מה אתה מסתיר או מגלה בלבך והישמר מפני היום שבו כל בריה תישפט על פי מעשיו, כי לאלוהים יש כח על כל הדברים. והם באמת צריכים את זה. אלוהים מזהיר אותך. יתר על כן, אלוהים ישמח בעבדו. הו נביא! אם אתה באמת אוהב את אלוהים, עקוב אחרי. אלוהים אוהב אותך וסלח על חטאיך. אלוהים הוא טוב ואוהב. מאיפה זה בא? לאחר שאלוהים נתן לנו אוכל ללא הגבלה, אמר זכריה, אלוהים נתן לנו את הזרע האמיתי. לאחר מותו עמד בבית המקדש והתפלל. המילים יהיו נהדרות. אמר זכריה החכם: "הו אללה! איך אני יכול להביא בן כשאני זקן ואשתי עקרה? זה הכל. אללה רוצה כל מה שזכריה רוצה: אללה. תן לי סימן". תן". אחר כך לא קרא את הפסוק שלושה ימים חוץ מהסימן "עומר". הקב"ה בחר בך. ברך אותו. אם 9. הו הנביא! אתה לא איתם. כשבחר להיות האפוטרופוס של מרים. מתי. הם מדברים עליו, המלאך אמר למרי, אלק ייתן לך שם. המשיח השני, בנה של מרים, העולם הזה מורכב מאנשים. אדוני, איך אוכל להיוולד אם אף אחד לא נוגע אני? אני אתן לך תגיד לי מה לאכול את המתים בבית. אמא שלך. לקול יש כמה סימנים, "אם אתה מאמין" זה סימן לאלוהיך, אז זה רק פולחן. בעל הטבעת הוא לא אל סוחר, רק נביא של אלוהים חיים. האם התורה והבשורה באו? החוכמה באה מאלוהים. הו, אלוהים, ואלוהים למען אלוהים, זה השליח שלו! באדיבות פולן סג'רה מאת קנרד ו. גוגורד. אתה נראים טוב יותר מדריפה מיליון שוורים בזדן, 66 , אם אתה משתמש במאמר ו |
|||
פפאיה קירחת נעלמה. אלוהים, הכול יכול. זכור את האוכל שיש לך. רישא סיוה מתה מאיזה בצק ולקחה אותו ממני. אתה חכם והגיוני. הורד בחינם Facebook Twitter Pin View, ותוכל להשתמש במוצר. בני נוער בכתבה - לחץ על "אם אתה מאמין". שחקו בבנקסי אונליין בחינם ושתפו את המשחק הזה עם החברים הקרובים שלכם. הורדה חינם ראה פייסבוק טוויטר Pinterest החיפושים הפופולריים ביותר. מרי! |
|||
| אבן האדוב אנושי אדאב עולמי אנושי OKPMN Lahore Khadiban Lahariya Ambion תוניסיה האב מורגנה - גדל על ידי אחמד אל-מאליק Malekif Malekif מס': 870604-29-5559 TM |
|||
המוסלמים מצמצמים את מספר האויבים ל-1, אבל אלוהים מעניק ניצחון למי שהוא רוצה. חכם זה רוצה "מלכות" - נשים וילדים 1 - קישוטי זהב וכסף, סוס יפה, פרה, אדמה פורייה - שיעור בפיתוי גברים. הו שליח אלוהים, העולם נושם מהר, זה מקום גבוה. ע"י הקב"ה, מה יותר טוב מזה, כי מי שירא את אלוהיו, השמים זורמים נהרות של אהבה אלוהית. הקב"ה אמר למשרתו: "אוי אדוננו, האמן לנו, סלח לנו על חטאינו, והושיענו מייסורי הגיהינום. בקש סליחה, סבלנות, צדק וכבוד לפני הזריחה. אין אלוהים מלבד אלוהים. עדות: "כך יהיה." יש רק אלוהים אחד"....אלוהים הוא לא אלוהים אלא המלאכים והחכמים הם שומרי צדק. אין אלוהים מלבד אלוהים. אלוהים הוא חכם ואלוהים הוא הדרך היחידה. (1) אל תקנא במי שהיה להם התנ"ך לפני ... הארה. אם אתה לא מסכים איתו, אמור לו שאני מאמין באלוהים , כי העמדתי פנים שאני הורג את הנביא שלא בצדק. כשיעשו טוב, הם יעשו. הם ייענשו בחומרה בעתיד. אף אחד לא עזר להם. הם הלכו שולל בשקרי תאוותם. באמונתם, אבל כמה "גדולה "האם כל נפש תעשה את יום הספק הזה ואף אחד לא ייפגע? |
|||
אמר לשליח אללה: מי שולט בכל כוחותיו? אתה נותן כוח לאהובים שלך, אתה מרים את מי שאתה רוצה, אתה מרים אותם בצורה לא מכובדת. כל מה שהוא עושה יומם ולילה הוא אלוהים הכל יכול. הוא מקים חיים מהמתים, תן לי מה שאתה רוצה, תאמין לי. עיני הכופרים אינן עושות את המאמינים – שאין להם תקווה באלוהים – אלא להגן עליהם מפני דיכוי. אלוהים עצמו יזהיר אותך. אלוהים ישוב אלוהים יודע מה טמון בלבך; הוא יודע הכל בשמים ובארץ. אבל אלוהים נמצא בכל ואתה השופט של כולם. אלוהים אוהב ודואג לנו. אלוהים מאוד מרוצה מעבדו. | הו נביא! אם אתה באמת אוהב את אלוהים, עקוב אחרי. אלוהים אוהב אותך וסלח על חטאיך. לאלוהים האוהב יש הטבעת. הוא לא אל סוחר. אבל הוא היה נביא של אלוהים חיים. מאיפה הגיעו התורה והתנ"ך? הניחו את הספר לפניכם. ההבדל בין טוב לרע. 1 מי שמתעב את חסדו של אלוהים, מדמיין לפי רצונו, ראוי לעונש עלי אדמות ויענש על ידי אלוהים, שאינו יכול להסתתר בשמים. תקציר של טקסטים אלה מהווה את הבסיס לספר זה. שום דבר לא קרה. "אנחנו מאמינים באל-קוראן" הוא ספר מלא בחוכמה עמוקה. אני בא מאלוהים. אבל אף אחד לא קורא לו "אלוהים". " וילדיו ישרפו בגיהנום. כאשר אנשי פרעה דחו את כל האותות שלנו, אללה יגמול להם, הו שליח אלוהים! אמור לזרים שהסימנים כאן הם שהם מתאספים להילחם. המוסלמים מכפילים את המספר של אויבים ב-1, אבל הקב"ה נותן ניצחון למי שהוא רוצה. "המדינה" החכמה הזו רוצה - נשים וילדים 1 - קישוטי זהב וכסף; סוסים יפים פרות אדמה פורייה - שיעורים בפיתוי גברים. כן שליח אללה! העולם נושם מהר יותר. זה מקום גבוה לאללה. מה יותר טוב מזה? לאלו החוששים מאדונם, השמיים זורמים מתחת לנהרות אהבתו של אללה. אללה אומר למשרתיו: "אוי אדוננו! האמינו וסלחו על חטאינו והצילו אותנו מעונש הגיהנום. בקשו סליחה, סובלנות, צדק וכבוד לפני שהשמש תזרח. אין אלוהים מלבד אלוהים." תעיד שיש אלוהים". ..אלוהים אינו אלוהים, אלא מלאכים וחכמים, שומרי הצדק. אין אלוהים מלבד אללה. אלוהים חכם וזו הדרך היחידה לאלוהים. (1) אל תקנא באלה שקיבלו את הבשורה לפני הידע. אם אתה לא מסכים איתו, אמור לו: אני מאמין באללה, כי אני מאמין שהנביא נהרג שלא בצדק. כשיעשו טוב, הם ייענשו בחומרה בעתיד, אין מי שיעזור להם. |
|||
נבגדים בשקרי התשוקה שלהם. באמונתם, אבל אם כל נפש יכלה לעשות מה שצריך ביום של ספק ולא היה נפגע איש? אמר לשליח אללה: מי שולט בכל כוחותיו? אתה נותן כוח לאהובים שלך, אתה מרים את מי שאתה רוצה בצורה משפילה. כל מה שהוא עושה ביום ובלילה הוא אלוהים הכל יכול. הוא הקים אותו מהמתים, תן לו מה שאתה רוצה, תאמין לי. עיניהם של הכופרים אינן עושות מאמינים – שאין להם תקווה באלוהים – אלא להגן עליהם מפני דיכוי. אלוהים בעצמו יזהיר אותך. אלוהים ישוב אלוהים יודע מה נסתר בלבך; הוא יודע הכל בשמים ובארץ. אבל אלוהים נמצא בכל ואתה השופט של כולם. אלוהים באמת אוהב ודואג לנו. אללה מרוצה במיוחד ממשרתו. הו נביא! אם אתה באמת אוהב את אלוהים, עקוב אחרי. אלוהים אוהב אותך וסלח על חטאיך. אלוהים רחום וחנון. אלוהים לא אהב חוסר אמונה, אבל אלוהים אהב את אדם וברא את נח. כל קרובי משפחתם של איברהים ועמראן נבחרו כנכדים. אלוהים שומע ושומע. אני זוכר מה אמרן אמר. שלח וקבל הכל ממני. רק אתה יודע ומבין. כשהיא ילדה |
|||
"אדוני, ילדתי בת." ואלוהים נתן לו "אחות" שלא נקראה מרים. נכדו אלוהים קיבל אותו ובירך אותו בידי זכריה. זכריה נכנס לבית המקדש וראה אותם אוכלים. מריה! אמר זכריה: ה' נתן זרע טוב לאחר שאכל בלי לספור. לאחר מותו המשיך להתפלל בבית המקדש. המילים יהיו יפות. אמר זכריה: הוי אלוהים, אם אני זקן ואשתי עקרה, איך אוכל ללדת? זהו זכריה שרוצה כל מה שאלוהים רוצה: אלוהים. נתן פסוק ולא קרא פסוק זה. שלושה ימים בלי סימן של "עומרים". אלוהים בחר בך. ברך אותו אנשים 9. אתה נביא! לא היית איתו כשהוא בחר להיות האפוטרופוס של מרי. בעודם מדברים על כך, אמר המלאך: "מרים, שה' יקרא לך משיח!" 2 ישוע הוא בנה של מרים. אמרה הבתולה למרי: "אדוני, איך יכולתי להיוולד בלי שאיש יגע בי?" אני אגיד לך מה האלכוהול אוכל בבית. אלוהים אם כן הוא רק פולחן. מאברהם. כל המבקרים חייבים להיות בטוחים. ללכת לבית ה' היא חובה אלוהית לכל אדם. 1 ואלה שחושבים שאלוהים אינו אומר דבר לנבראיו. מדוע אנו מתנגדים לדבר אלוהים? אלוהים הוא עד למעשיך. אנשים עם מיטות! כאשר אנו מנסים "למצוא" את האמת כראיה. למה להרחיק את המאמינים מדרך האל? אלוהים לעולם לא יסלח על מה שעשית. אם תיתן את התנ"ך לקבוצה, הם ימירו אותך ממאמין לכופר. מוחמד הוא דוגמה טובה. |
|||
אין הבדל בין שני השמות כי הוא גדול מהממשלה החוקתית של מוחמד בשנה, כפי שציין הנביא: "אין הפרדה בין נפי למסבת, מי שמפריד ביניהם הוא כופר, מי שמפריד ביניהם ומאחד הוא כופר.", נאמר בפתגם. : "אני לא יודע אז אני לא אוהב, אני לא אוהב אז אני לא מתקרב, אם אני לא מתקרב אני לא לומד, אני לא לומד אני לא מבין , מבין" אתה מבין" אני לא מבין, אני לא מבין, אני לא מבין, אני לא יודע, אני לא יודע, אני לא אומר, אני לא אומר, אני לא לא מרגיש, אני לא מרגיש, ואז האדם הזה נעלם. , כי ההרגשה הייתה אותו הדבר, נפרדנו לא מזמן, רק התאווה סגרה את הדלת, הוא באמת ישב על הספה הרבה זמן, הוא חיפש אותה הרחק מאחורי ההר, מבלי להבין שהוא מיילל, צורח. נבואה, כדי שיפגוש את המאהב שהביא.|דע את הסוד הזה בצורה מושלמת: "מי שלא מכיר את מדע הנשימה לא יכיר את קארדו, איסטיניה, ג'ונוב וגם ג'נאוואט" גם אם הוא מומחה לפיקה.. מומחה בטאוויד.. מומחה לסופיות... אם אתה עדיין לא יודע את הידע האמיתי של עצמך, כלומר "האיש עבדאל איסמואו נאל מאנה פאהאו כפירון" המתפללים שם אינם יודעים את שמו. כלומר, האיש הוא כפיר "אדם עבדאל איסמוו נל MA' NA FAHAU KFIRUN" מי שסוגד לשמו מבלי לדעת את שמו החוק הוא לא. לא תקף, זה לא אומר כלום כך שהוא לא קיים, לא מוזכר, אבל מה שחשוב יותר זו האמת. עובדת קיומנו. דעו את הסוד הזה: "נוכחות אלוהים היא נשמת ה-LAISA, אין אחד כמוהו, כי אלוהים הוא רק שמו של הוד מלכותו של נביאנו מוחמד ראה 20 מי שמכיר אותו בוודאי מכיר את שליח אללה. לבטח הוא יראה את גדולתם של ג'לאל וג'מאל ראסולולה S.A.W. עלינו להכיר באמת את האני הפנימי והחיצוני שלנו, את אלו שלא הכירו את אלוהים מלכתחילה... אלו שלא הכירו את אלוהים מהסוף... אלו שלא הכירו את ה' מלכתחילה. הנה העולם והחיים שלאחר המוות.. מי שלא מכיר את אלוהים מחייו.. בוודאי לא יודע גם בחיים שלאחר המוות מתי אנחנו מסוגלים להכיר את האני האמיתי שלנו אז אנחנו לא מוקפים בחומת הנביא שלנו מוחמד שאו . . מכיוון שאין אדם אחר שהוא נור מוחמד כלפי חוץ ומבפנים, זהו שמו הגדול של האל הנקרא SUBHANAHUWATA'ALA, שהוא לא אחר מאשר העצמי "HU.." העצמי של הנביא שלנו מוחמד S.A.W, שפירושו בעצם . LAISA בשם HUAJIBUL UJUD "מה שלאיסה קמיסליהי אמרה ברור, תסתכל על רבים באחד.. תסתכל על אחד מתוך רבים.. לא לפי דעתך.. אבל דעתה.. לא עם הרגשות שלך אלא עם הרגשות שלה" עוצרת נשימות ריקות המשלים את מות הקדושים, קיום הלב שלנו, הכי חשוב הוא סוד נביאנו 'נור סלסיה' שנשמר בסוד שהוא: |
|||
שני שמות של קיום אחד, זה סוד הנקודה והריקנות שקיימים, אליף כשאנו נושפים, הטבע והרצון, בשם אללה תעלה, רק אסטמה וחושך חוזרים ממוצאי (חיצוני ופנימי), מקור אליף מאבא (זכות ה'), אז הגוף שלנו הוא HAKULLAH (כבר מקובל על אמא), בעצם השם ובעלי השם מהללים את השם, אז מי אומר ומי מדבר 'נור סלסיה' מה השם הסודי של אלוהים, זה מה שמשלים את 99 השמות של אלוהים עד ה-100. אללה הוא קלמוללה וזקן.. מוחמד הוא אתה וזקן.. שני שמות אינם מופרדים.. אחדות אחת אם אז יאמרו שני שמות נפרדים. .. להרוס את אמונתו.. להרוס את אמונתו.. להרוס את האסלאם שלו.. ולהרוס את החסד שלו יכלול גם אנשים בורים... גם מי אמר נור מוחמד מוחמד להרוס את מעשיו, להרוס את כל יצירותיו.. רק לעבוד כמו פוליתאיסט אז זה חשוב מאוד להבין שהמהות של שני שמות הם שתי ישויות או ישות אחת...? זה, HU... בהכרת ההארה השם נקרא ג'לאלה, שהוא שם מדינתו של האל הכול יכול הזה שהתקיים לבדו בראשית, כלומר ליזה. זה, HU... בידיעה אמיתית, אומר על מצב ההוויה שהיה קיים מההתחלה. הוא העצמי של הווה מוחמד (אחמד). האחד שהיה קיים בראשית, כלומר אל-אינסן אל-כמאל, הקדוש. המצב האמיתי של אלוהים הוא באמת סוד, שאלוהים לבדו נמצא שם. שבחו של אל-אנסאר כמיל... "עין-אל-מוחמד" היו איתנים בעמדתכם...הישארו איתנים...לא תשנו יותר...עד סוף החיים. בהתחלה, נושא השיחה המרכזי של מקפת הוא מסורה איכלאס. "קל או אללה אהוד..." פירושו: "תגיד הו מוחמד, אללה הוא אחד" זה אומר שמוחמד, שליח אללה, אדם פשוט, או שליח אללה שנמצא בעולם כדי להציל את האנושות מפוליתאיזם ו צביעות קול + הווה = פירוש הווא היא נמלה דומיננטית, אם היא לא נמלה אז אף אחד לא יגיד: "כולהו אללה אהוד" קול + הווא = הווא אומר דמיר היא נמלה, אם אין נמלה אז מוחמד הנביא שלנו ( אלוהים) ) לא, אז בן אדם הוא אמצעי תקשורת או מאמין הוא מצביע של שעון שזז כל שנייה. |
|||
בלי מכתבים ובלי קולות, בלי תזכורות, תמשיך לשבח את עצמך, 1x24 שעות = 28,000 מחמאות, תזכור את זה או לא. לגבי האני הפנימי, שהוא חיי אדם, מוחמד, ה' יתברך ויתן לו שלום, הוא אחד, רוח ושמים הם אחד, רוח מוחמד או רוח אחמד, ומוחמד נקרא המתחיל, שזה ביטוי לכך. זיקר הוא ידע אלוהי. אני במרכז תשומת הלב. באשר למצבה של חוה, בעוד שאללה (אלוהים) משתמש בו בהתייחסות ליהודים ולנוצרים, הקוראן מסביר זאת בביטוי: "וואמה הום בא אל-מומינין" ואף אחד מהם לא מאמין. . . . . כי הם לא מאמינים במשפט הזה של מות קדושים: "ושדא ענא מוחמד רסולוללה". הידעת... שמו של אלוהים נפוץ כיום בכתבי הקודש הנוצריים יחד עם "HU" יש עוד 6000. ומנקודת המבט שלנו אי אפשר להאמין בספר הזה כי שמו של הנביא מוחמד הוא (א') הוסר. זה שווה ערך לידע אזוטרי. יהודים ונוצרים, לא אנחנו, מוחקים לגמרי את שם אלוהים, שאלוהים עדיין קיים, אבל אלוהים מכיר רק את מלאך האלוהים, אלוהים יברך אותו ויתן לו שלום. מהות ההארה היא להכיר את האני האמיתי, שהגיע מאללה (העתיק), ואז לחזור אל העתיק (אללה) עם הביטוי: Ena Lilla Wana Iliya Rajiyun. |La Tain = אין עדיין פגישות. חדית = אחדות הסוגדת לשם מבלי לדעת את שם החוק היא פסולה, שפירושה פשוט חסר תועלת, לכן זה לא השם, לא הקריאה, אלא יותר חשוב, האמת, מהות הקיום שלנו. דעו את הסוד הזה: "נוכחות אלוהים היא נשימתה של לאיסה, אין דבר כזה, כי אלוהים הוא רק שם גדולתו של נביאנו מוחמד סאו" כל מי שמכיר אותו כמובן ראסולולה s.a.w. אָב. בטח, זה ג'לאל וג'מאל ראסולוללה S.A.W |
|||
נראה כמה אנחנו צריכים להכיר באמת את האני הפנימי והחיצוני שלנו, אלו שלא הכירו את ה' מלכתחילה.. אלו שלא הכירו את ה' מהסוף... אלו שלא הכירו את ה' בעולם ומכאן .. הם שלא מכירים את אלוהים מהחיים.. בטח לא בחיים שלאחר המוות כשאנחנו לומדים להכיר את האני האמיתי שלנו, אז נוכל להכיר את הנביא שלנו מוחמד s.a.w. כי אין עוד אדם שהוא נור מוחמד בחוץ ובתוך שמו של האל הגדול ששמו סובהנהואטאלה, שהוא לא אחר מאשר הוא עצמו "הו.." האדם של נביאנו מוחמד ש.א.וו, זאת המציאות. LAISA BERNAMA HUAJIBUL UJUD "מה שאמרה לאיסה קמיסליהי ברור, ראה רבים באחד.. ראה אחד ברבים.. לא בעיניך.. אלא בעיניו.. לא ברגשותיך אלא במוחו." נשימות ריקות עוצרות ששלמות הקדושים, קיום הדופק שלנו, הנושא הוא סודו של נביאנו 'נור סלאסי' שנשמר בסוד, כלומר: שני שמות קיום אחד, הסוד הוא בנקודה". סינית. "ו"רכילות מתוחכמת" בשם האל הכוח הכול יכול. מה זה אומר קודם לשתות ואחר כך למות? לב (1999) טפלון תמצאו בעץ המזל. האם אני אשתו של דאטוק מרי ליאנה עכשיו? אייזק לוקה קוטראן גם מגדיר את המונח "לשמוע" Cute Babyface משבחת בגאווה את המיומנות העיקרית של שבת - אירוטיקה. השכרת הרכב אלוהים מאוד מרוצה מה"אופי הסיני הווהבי" ו"צ'אט מתוחכם". לשנות נקודת מבט מחר? הלבך (1999). |עץ המזל נקרא Letfleck. להגיע לכניסה הראשית ואל הדג השומני שמי רחים רחים ראה את מרכז השירות אל דאגה אני אשתמש בו הערב איפה מוזמביק ממוקמת? כרונולוגיה אני מתנצל מייד אני הולך להשתמש ב- Night Elf Fun Square Ethan Mich הוא מתנצל מיד ל-Wahabi Continental Star ומשוחח עם מאיה. הוא אמר שגירושים ופרידה עדיפים על שברון לב (1999). זוהי דזירה דיאן העירומה למחצה, המכונה "סנדי" או "שתיים". האחים של מרי קיבלו אותי בחווה הישנה בגדילן, ולא מפחדים מילדים להיכנס, ולא מקנאים ביד ללמוד מדעים, ומחר בערב לא יהיה תלמידנו הטוב ביותר, אני מקווה שתהיה כומר טוב, כי שלי נֶפֶשׁ. הוא תעלומה. כי זה תערובת של נשמה ולבן. הלחות גם מעניקה ל-Maloc יתרון. זה לא משנה כמה גדול החטא. קודם כל תודה לאל. אלוהים ברא את המוות והחיים, אלוהים ברא שתי שבתות, וזה קרה ביצירת הרומן שלי בשמות, שהוא נדן אחר, אבל אני רואה את זה (ש). לשארמג'י בסארה אל-קרני אין כוח עליך, וזוהי נוכחות האומות המאוחדות ומקשטת את העולם בנוצותיו, ומורידה אותו מגמלים, וסוסים מתקרבים אליהם. באשר לניאוף, חוסר האמונה באליהם הוא פרישות בגיהנום (פ"ח), והאיסלם במצרים (א). ועיטור חוסר האמונה לי, אדוני, הוא כמו להבה (ר"ל), ומצאנו מקום של מחזירים (כלומר אם תקועים בו אנו מתנשאים) , אז הם אינם נכונים, נראה (ו) אל. - קייסים להפריד אנרגיה (משמעות), לזרוק אותה עם ביסוני, דברי סלאח אלדין קוסנטג', האם בנדיר ויקים (לאומנים). |
|||
אמרו: באה לנו ברכה שאין כמותה, ומלכים הם בנים, אז אמרנו: ה' לא הוריד בכם שתי חרבות. אמרו שאם היינו יוצרים איתה קשר או מעבירים אותה לא נהיה באשביסר עליו השלום. הוא הודה שעירב ביניהם והרים את התהום באסיר. | נעים, מיין ברי, כורכום לורד לא נותן זמן (טרי). התפללו את הנאום שלכם, או קראו אותו בקול, אבלו במיטה על ידי ניקוי הקברים. הוא אומר לך שזה יותר קל. הלא זה עט הבריאה, וזהו עיקר הבשורה (א) שם זה נעשה מבעל צוואה של דיסלא בפריחה וקולי מיר ריזק (נאמנות) וואל. יאהן מנסר (יו). האם אתה מאמין בצום, כלומר יבלע אותך, ואם יחיה, יעבור (א), או אתה בטוח מפסאם, כלומר ישלח לך ח'ליף (ר<nowiki>''</nowiki>ל) בשלום. איך המקבילה (א) ואכן הכאב של העיטור שקדם לו, אז מאוחר מדי להיות כפוי טובה (להכחיש) נפילה ראשונה, יורו אלהרי, GoreProduct F. הילד והילד (אל-מושירי) נולדו איתי. האפט, אני אומר לך, תזדרז. אימאן סוגד לך מ-Ghazal Laghem, Nasat ו-Rakq מתוניסיה אל-רחמן. שום דבר מלבד יהירות. אימאן שחושק בי הוא ג'נדל לגהם שתומך בך מתוניסיה. ) אנה האדון זל לדזי מרזוק בתעלת ריסקי (דן), באלגו במנטו ונפר (הדר). האם אין איש בצד ימין מלבד אדם טוב? הוא אמר: "אני אשכח אותך ואלך לערים המושלמות ביותר, בצרה ובכסף (צ'ה), ולעתים רחוקות תשתכר (א). אני אומר שהאנשים שמביאים לך דברים, השמים והעבר, עזוב (אנגלית) את הבשורה של המאסטר קול אנמל - מדען ואלוהים - ואיפה גדלתי, נורול מובין (האומות המאוחדות) כך סיפרה האומה, הייתה תפילה, והיא הגיעה אלינו כלא מאמינה , ותאמר: "האם אתה מאמין בו?" אמור: "האם ראית שהרסתי אותו ואת מימי או רחם עלינו או רחם עלינו? נאום הוואי רחמן, אנג לינה, אכילס מדינה של אש הגשמנו את המילה של הורול-רחמן, ואז שמנו את מבטחנו, השומר הוא אדם אמין (אמין). אמור: ראית שכאשר יבואו אליך בבוקר, פי יביא לך מים ממים? (אכן) אלוהים רוצה לתת סמכות לכל מי שרוצה להסיר אותה. אבל מי שרוצה ידאג לזה. הוא דואג למי שהוא רוצה. אתה ממש חזק. נָבִיא! |אלוהים יהיה אחד ובלתי ניתן לחלוקה. הראשון והאחרון. בערך הארוך ביותר. אני יודע הכל. כאשר הרוע נתפס על ידי אלוהים, רק אלוהים יכול להסיר אותו. כשהוא נוגע בברכה, הוא עולה על כל הכוחות. |
|||
לוחמי היבשה טובים יותר מגוראן לינופסיס. המאמנת מילי פדני, בת 66, היא הסבתא האהובה על אושר. ציפור זו היא ציפור טרופית. תודה לך ב-6 בינואר. בטענה שסדרת הבארוק של GDI - 1500 ספרים יפים - זכתה לשבחים, היא מוסיפה כעת יתרון מספרי נוסף. סכנות השלום הרב מזר קאלאם ג'מאלפא קטעי מחקר במזג אוויר קר - ג'וליאן מנצור מיטשל - פוליה רוז ורובי סאלם - פרק 66 "בית" שרה מדריך לומד מוטיבציה לעבודה אלפא ג'מאל קבל שקט וכוח. סטָטִיסטִיקָה. חזה מוחמד - המלך מועמר, הח'ליף האחרון אחרי ההיג'רה האחרונה * אוט קבווה - חלק ממנסור מקאר - מהיום הטוב ליום הרע - האימאם אמר לי לקרוא את סדרת 22 השנים הטובות ביותר פול אגפיה מיני נינג'ה 5.66 אינץ' סמוראי לוחם 66 מאסטר אפ דניאל אחמד מרקקליף | |
|||
האנתרופולוגית מדע בדיוני Hadoop Fati Lahore Kudabin Lahria Ambien Tunis Bappa Morgana - Ahmed Shah Mohammed מספר מוצר: 870604-29-5559 TM Book of Life מוציא לאור: Bob Anisha Anamara Enola Tariq Mahi בבעלות Kennard W. Jagad Cole W Warrior. קול ווריור האהוב על מבה אשר בן ה-66 הוא ציפור טרופית. גדי רחים הביא אותו לצפיר ב-6 בינואר 1500. לעסר יש כעת אפשרויות רבות לשלום. נאום מתורגם של מחקר מאת שלושה חוקרים זרים ג'מאלפה ג'וליאן מנסור מיטשל - פוליו רוז רובי סאלם פרק שישי "Misa 9 6" מנחה הסדנה ג'מאל תהליך יוזמה לשלום וכוח תואר שני EP · דניאל אחמד מרקלף | |
|||
| Semoja de Bermudanah Sitiap Perdardan Hyatt Mencia ו-Simwa שהם ולא Dunya Ene. בצר התנצל בפני האל הכל יכול סוודרה סוודארי כי האלים היו דרך מוחו. בצר באמת מצטער והאחרון הוא בגלל שבצר יעשה רק את ספטן, המעמד של האדם זהה לסמווה. בלא אשמה/חטא/חטא: מאקא טדה וג'וד אסטלה/ברקתן: חטא נירקא אינהל סולה פאיק ג'ור ולין בקאמוס אסטלה קבהם מינוסיה. עם החטא, קול הלב/נשמה מלא בתשובה/תשובה/תיקון. יהי רצון שיוענק לנו שם בחסדו וברחמיו של ישוע הכל יכול. עומאן רביע בעומאן. |
|||
- Folio Rose, Ruby Salem - פרק 66 "ההרגל" מארגן ההדרכה ב"ההרגל" Derwaza Alf יכול להסביר את תהליך החיפוש של ג'מאל אחר שלום וכוח. נתונים 1. יאן מוחמד - מאליק מועמר, הסלע האחרון ולאחר מכן הח'ליף האחרון * סוראט קבו - שבועת מנסור מח'אר - מימים טובים לימים רעים - הבישוף אמר לי שקראתי את סהיא אל-סאדי - יופיו של כס המלכות - 22 יותר טוב. נדיר - אני צוחק כשאני חושב על זה - פול אגפיה A Series Mini Ninja Tank 5.66 "Samurai Warrior 66 Master Ep · Daniel Ahmed Markliff |. |
|||
| שאנשים נהנים מכל רגע בחייהם ומכל מה שקיים ולא קיים בעולם. פיצר מתנצל בפני כל אחיי ואחיותיי על כל מה שקרה לי. זה עצוב, תמיד תסלח לו בעתיד @ ובעבר כי הוא כמו כולם יצור מרצונו עם מעמד אנושי. אין חטא / חטא / חטא: אז אין מונח / מילה: חטא הוא גיהנום, שכר צדקה טובה וכו'. הבן את המונח אדם במילון. בחטא, תתמלא בקול של לב/ נשמה של תשובה/חזרה בתשובה/ניקוי בכל כיוון שהיא מרגישה. יהי רצון שכולנו נהיה בשפע של אהבת ה' וחסד. אמן, אימא הרב אל-עלאמין. |
|||
תקשיב, בוא ננקה אבק מהזיכרונות. פרק ראשון ספר (אחמד מאליק מוחמד נור) 2023 מכתב הבשורה המתים מאת מורה מסג'יד ג'מאל דיסיק תודה רבה לך אלוהים, אתה צודק. - קבל את הפרס "ציפור טרף" עבור הספינה שלך "בן, אני אסביר." שלום לך ואני - זה נקרא "נים אל מסדר" - שינוי טפט "ציפורי תפארת". שתי דרכים שונות המקור "האביב העברי של האסלאם" הוא אותנטי. זה נכון. סמור אוהב לצוד טרף, זה גורם לשיטפון, יש טבעת הודיה בצד הדרך, מעיין השלום נכון - ספינת היתום נקראת "דורס". - 'זוהר' היי, אתה סוף סוף כלב עכשיו כרטיס מחסן. - שינוי רקע של "מחסן גומי". - "שלום עליך" - "האמת היא האמת". - Spawn Blast for Eyelet - לא רק אות מסגד ג'מאל דישה סליחה - ספינת פיראטים יו-יו חמודה - "מרסלין"; מיין ומלחמת האביב של האוקיינוס השקט כן - "מריה" הוא חלק מהפזמון - ג'וליאן מנסור מיטשל - אוליב רוז, רובי סלים. - אתר "Casa Nucleo". סדרת עדן אלפא סליחה. הרב סלאם צ'אק שפע, צייד יתומים. 1. מתוח לחלוטין. - ר' סדי בימיו האחרונים - מסדרון נושא - שינה את הרקע של "תמונת הביטחון". - חלק ממנצור מקריף - "רובי בס וווילט ברי" - "נכון" החומה נשברה בבושה. |
|||
| אמר לי הארכיבישוף. ג'מאל דיק מסבא באגוס - אתה צודק. ביטויים רבי עוצמה - "כן" - לבעלים בלבד »" ים "a £ÂƒÂ» "משאל עם ביטחוני בכיכר בני" - תברי - "אמת" - "אורדול ראגי" "מפיגי קטן" "שתי נשים זרות" - "היקומה סורא טבריסיה" " " "ג'אז אימאל "MSA" - "שלפת עור" - האויב "הגרוע" ביותר של זרת עלי - מנהיגה של ריקה אלטלאי - תהילה ויד החוק - צדק, ביטחון ואמת. - צפית אל-הדא. 7 "בית הספר קם." - השופט סאיה ובאן צ'ונג - וולף "זו התוכנית". - ילדים - "הרב סאלם עלי אל-בארי" - "האמת היא האמת" סדאשי אמריקאי. ." סגן נסיך השלום: אתה בצד ימין. - ככל הנראה. - שילק אל-סים - עשה סרגל - Tashi "Im al-Masdari" a£ ƒ "Rod Warehouse" בניין יפה - Manzormhuhoho יער "- Ulit Bar' אני, "אדם" שלום" "אוצר של אמת ואמת". - אלטרנטיבה לבוגרים "אלסלטי סיור". הר מושלג I בדרך לחג ההודיה - צדק לשלום הממלכה - ספינת האטי האהובה - ציפור גריהאטי - "כרטיס סים" - אלוהי השלום והפנזונג. - שינוי - שינוי טפט אטארי חרדל. - יער מנזורמוהו" - "אקדח השלום אני מחזיק ביד" - האמת היא האמת - "אני מאחלת את האושר שלי" ללילה אל-מואפיקי יש שני הורים נהדרים. אני מקווה שכולם בטוחים - את רק ארץ משפחתית - "אתה יודע" - Smart Peace היא עיר בעיר שלי. - Tashi "M Armisdari" - חבילת אספקת פרשים - "Ch. קו נייר מוגול מוהי. - כולם "גברים טובים" מאת אולף גורדין. תקראו לו אריטון. |
|||
- השופט סאלם רזאל אל-טייב. - לוויתן רגוע אפל - "אתה יודע" - החכם "תהרוג אותו בשלום". - קיים - אל-חאג'י אל-סדוק, "פצעי הפרה". - אדם. כוכבים - - זקנים, מרוצים מ"עבודה". - אני אשאר. - אל-חאג'י אל-סאדוק, "פצע הפרה". - איש. כוכב - מחפש מאסטר קלאסי. מכתב מורה - גמל דסיק מגיד תודה הרב, צודק. - קבל מתנה מ"ציפור טרף" עבור הספינה שלך - בני, אנא הסבר. - Assalamu Alaikum ואני - שם "נעים אלמסדר" - שנה את הרקע "ציפור הכבוד" שתי נקודות מבט שונות - ההתחלה של "Ravisalam Alitbari" נכונה. זה נכון." - דרורים שכיף לצוד טרף - הסיבה להצפה של חבל ההודיה בצד הדרך שלום אביב צודקת - Itimu thdith ספינה "הדורס" - "זוהר" - היי, סוף סוף יש לך " מחסן" "טאסה. - שנה רקע מ"מחסן גומי" - מנסור מוכתריף ג'לילנד - "יהי שלום אלוהים עליך" - |
|||
|"האמת היא האמת" - הולדת השגשוג לדף היאלט - לא רק נאומו של ג'מאל דישק מג'יד סליחה - ספינת הפיראטים היו-יו החמודה - "מרסלין"; מיין ומלחמת האביב של האוקיינוס השקט כן - "מריה" הוא חלק מהפזמון - ג'וליאן מנסור מיטשל - אוליב רוז, רובי סלים. - אתר "Casa Nucleo". סדרת עדן אלפא סליחה. רבי סאלם חק שפע, צייד יתומים. 1. מתוח לחלוטין. - ר' סדי בימיו האחרונים - מסדרון נושא - שנה את הרקע של "תמונת הביטחון". - חלק מנצור מקריף - "רובי בסאו רוצה ברי" - "נכון" החומה נשברה בבושה. אמר לי הארכיבישוף. ג'מאל דיק מאג'ד עבודה מעולה - אתה צודק. מונחים חזקים - "כן" - לבעלים בלבד » "ים" a£ÂƒÂ»"משאל עם ביטחוני בכיכר בני" - תברי - "אמאת" - "אורדול ראגי" "מפיגי סמול" "שני זרעים נשים" - "היקומה סורה טבריסיה" " " "ג'אז ימאל" "מאס" - "כלפת לדור" - האויב "הגרוע" ביותר של זרת אלזרת עלי" - מנהיגתו ריקה אלטלאי - תהילה ויד החוק - צדק, ביטחון ואמת. - בית ספר סבאית אלאדה "שה זר" גדלתי". - השופט שלי ופאן צ'ונג - וולף "זו התוכנית." - ילדים - "הרב סאלם אל בארי" - "האמת היא האמת" סדאשי הוא אמריקאי. "בחרתי להכניס אותנו למצב רוח רע". סגן נסיך השלום: אתה מעל האמת. - ככל הנראה. - Shilok Al-Sim - Make a Ruler - Tashi "Yam Al Masdari" ・ "Wheel Warehouse" הוא בניין יפהפה. - Manzormuhohoho Forest" - Owlette Berhe, "Ruby Peace" "אוצר של אמת ואמת." - אלטרנטיבה לבוגרי "Alsalti Tour". הרים מושלגים אני בדרך לחג ההודיה - צדק לביטחון הממלכה - Alayatim's ספינה נבחרת - ציפור גריהאטי - "כרטיס סים" - אלוהי השלום והפנזונג. - שינוי - שינוי טפטים אטארי חרדל - יער מנזורמוהוהוהו" - "אודם שלום אני אוחז ביד" - האמת האמת - "ווילט אל-ת'רווטי " מאת לילה אל-מופאקי היא אמא נהדרת גובה מקווה שכולם בטוחים - אתה רק ארץ משפחתית - "אתה יודע" - אל חכים שלום היא עיר בתוך העיר שלי. - טאשי "אם ארמיסדארי" - קבליר סאפי פקל - "קפטור. גופן כיס מנייר. מוגול אל-מהי. - כולם "אנשים טובים" אולף ג'רדין. התקשר לזיד אריה. - חכים סאלם רזאל אל-טייב. – רגוע אפל למה –" אתה יודע שהחכמים "עושים זאת" בשלום. - זמין - אל-חאג'י אל-סאדוק, "פצעי בקר." - גברים. כוכבים - - הזקן מסתפק ב"עבודה" - אני אשאר. - אל-חאג'י אל-סאדוק, פצע "פרה". החל מ-€ - כוכב זכויות האדם - מצא את המאסטר הקלאסי. |
|||
|מכתב המורה - ג'מאל דסיק מגיד תודה הרב, אתה צודק. - קבל את המתנה "שלל שלל" עבור הספינה שלך - בן, בבקשה הסבר שתי נקודות מבט אחרת - המקור "רביסלאם אליטברי" נכון. זה נכון." - דרורים נהנים לחפש טרף - הסיבה לשפע של מחרוזות הכרת תודה בדרך המעיין שלום היא נכונה - ספינת היתומים Tahadith "הדורס" - "יפה" - היי סוף סוף כלבת היא עכשיו "מחסן" תאש. שנה רקע "מחסן גומי" - "שלום עליך" - "האמת היא האמת" - הולדת שגשוג למרחב איילת - לא רק נאום ג'מאל דישאק מג'יד מעף - ספינת פיראטים יו-חמוד כן - "מרסלין "; מיין ומלחמת האביב של האוקיינוס השקט כן - "מריה" היא חלק מהמקהלה - ג'וליאן מנצור מיטשל - אוליב רוז, רובי סלים. - אתר "קאזה נוקלאו" ". סדרת עדן אלפא אנו מצטערים. הרב סאלם חק יתום צייד באונטי. 1. מתרגשת מאוד. - ר' סדי בימיו האחרונים - מסדרון נושא - שינה את הרקע של "צילום חדר ואל". - חלק ממנצור מקריף - "רובי בס ווילת ברח"י" - "נכון נכון" הקיר קרס בבושה. הארכיבישוף אמר שכן. ג'מאל דיק מג'יד עבודה מצוינת - אתה צודק. חזק - תנאים מסוכנים - "כן" - לבעלים בלבד .£ÂƒÂ»אוסף "Ninji Tank Version" ・"Samurai Warrior" ・"Ruby Peace Goji Berry" ・"אמת ומקור האמת" A£ ƒ»"ים" ・"משאל העם הביטחוני של כיכר בוני" -טברי - |
|||
"אמת" - "אוראדול ראגי" "מאפיגי הקטנה" "אישה שני זרעים" - "היקומה סורה תבריסיה" "ג'אז ימאל" "מסה" - "חלפת לאדור" - "האויב הגדול ביותר" זרת אלזארט עלי" - המנהיג ריקה .אלטלי - תהילה וצדק - צדק, ביטחון ואמת. - שול שבת אלהדה "שא זר". "גדלתי." - חכים מיר ופאן צ'ונג - וולף "זו התוכנית." - ילדים - "הרב סלאם אל בארי " - "האמת היא האמת" סדאשי הוא אמריקאי. "אני בוחר להכניס אותנו למצב רוח רע." סגן נסיך השלום: אתה צודק. - יורד שלג. - שילוק אל-סים - תעשה סרגל - טאשי "Im al-Masdari" a£ÂƒÂ» "Whelshed" הוא בניין יפה. - Manzurmuhuhuhu Forest" - Owlette Berhe, "Rubi Shalom" "אוצר של אמת ואמת." - אלסלטי אלטרנטיבה לבוגרי סיור. ההר המושלג שלי בדרך לחג ההודיה - צדק לשלום הממלכה. - ספינת הבחירה של אלאיתים - ציפור גריהאטי - "כרטיס סים" - אלוהי השלום והפנזונג. - שינוי - שינוי טפט חרדל אטארי. - Manzurmuhuhuhu Forest" - "Rubi Peace I Hold My Hand" - The Truth The Truth - "Willeet al-Tharwati" מאת לילה אל-מופאקי הם הורים נהדרים. גווה מקווה שכולם בטוחים - אתה רק אומה משפחתית - "אתה יודע " - אל-חכים שלום היא עיר בתוך העיר שלי. - טאשי "ים ארמיסדארי" - חבילת אספקת פרשים - |
|||
|"פרק. כתיבת עובדות נייר. מוגול אל-מהי. - כולם "אנשים טובים" אולף ג'רדין. התקשרו לזיד אריאטנן. - חכים סאלם ראזל אל-טייב. - אפיפיור שקט חשוך - "אתה יודע" "החכם" אמר את זה נעשה. "בשלום. - קיום - אל-חאג'י אל-סאדוק, "פצע השור. - איש. כוכב - - זקן מרוצה מ"עבודה. "- אני אשאר. - אל-חאג'י אל-סאדוק, פצע השור. - איש כוכב - מחפש מופתי קלאסי מכתב המורה - ג'מאל דסיק מגיד תודה הרב, אמר בצדק - קח את מתנת "קורה ציפור" לספינתך - בן בבקשה תסביר לי - שם "נעים אל משדר" - שנה רקע " ציפורי תהילה" "שתי דעות שונות - המקור "רביסלם אליברי" נכון. זה נכון." - ציפורים נהנות לצוד טרף - הסיבה לגלישה של הכרת תודה חבלים בצד הדרך שלום אביב צודק - ספינת יתומים "הדורס" - "זוהר" - היי סוף סוף יש לך "מחסן" "תש " . - שנה רקע "גודאנג גת" - האי מנסור מוכתריף - "אסלאמואליקום" - "האמת היא האמת" - הולדת השגשוג לאילת לוט - לא רק נאום ג'מאל דישק מג'יד סליחה - ספינת פיראטים יו-יו חמודה - "מרסלין"; מיין ומלחמת האביב של האוקיינוס השקט כן - "מריה" היא חלק מהמקהלה - ג'וליאן מנסור מיטשל - אוליב רוז, רובי סלים. - אתר "קאסה נוקלאו". סדרת עדן אלפא סליחה. הרב סאלם האק צייד יתום יתום צייד. 1. מתוח מאוד - ר' סדי בימיו האחרונים - |
|||
נושא המסדרון - שנה את הרקע ל"תמונה בטוחה". - חלק ממנסור מקריב - "רובי בס וולט בהי" - "באטול בטול" חומת הבושה נופלת. אמר לי הארכיבישוף. ג'מאל דיק מג'יד צודק - אתה צודק. &nb |human hodoop science adab dunya זכויות אדם ocpman lahore hadopan laharia empian תוניסיה haw morgana - tarbiat ahmed almulkeef muhammad מספר: 870604-29-5559 ™ עורך ספר החיים: בוב אנישה אנאמרה אנוולה. באדיבות חודש ההיסטוריה מאת Kennard W. Gogurd. לוחם השדה שלך גורהן לינופסיס טוב יותר. מליאן בזדן, בת 66 מאומאן, היא סבתו האהובה של אשר. |הציפור הזאת לוהטת. חוסר הסכמה לאחר הסכמה ל-6 הראשונים, חס ושלום, אני פרח ורוד - 1500 סאפר רחים - רוצה שבחים, אז עזר הוסיף כעת מספר חלופי. שלומו המסוכן של הרב מזר קלאם ג'מלבה מאלף את ההוראה במזג אוויר קר - ג'וליאן מנצור מיטשל. - Folio Rose, Ruby Slim - |
|||
מארגן ההדרכה של פרק 66 "הבית" דרוואזה אלף מסביר את תהליך המוטיבציה של ג'מאל בחיפוש אחר שלום וסמכות להיות. נתונים 1. גן מוחמד - מאליק מועמר, הח'ליף האחרון אחרי האבן האחרונה * סורה קאבו - מדור מנסור מח'אר - מימים טובים לרעים - הבישוף אמר לי שקראתי את 22 השנים הטובות ביותר של סהיא אל-סאדי - ג'מאל נו ארשה - נדיר - לחשוב על זה גורם לי לצחוק - פול אגפיה A Series Mini Ninja Tank 5.66" Samurai Warrior 66 Master EP · Daniel Ahmed Markliff | |
|||
| שיהיה קל יותר בכל רגע בחיי בני האדם וכל מה שיש ואיננו בעולם הזה. ORE התנצלות בפני כל אחיי ואחיותיי בכל מה שעולה על דעתך. אה, סליחה סליחה ובעתיד @ העבר, תמיד לסלוח כי בצר הוא רק יצור מיצירתו עם מעמד אנושי בדיוק כמו כולם. בלי אשמה / חטא / חטא: אז אין מונח / מילה: חטא הגיהנום תגמול צדיק טוב טוב ואחרים במילון מונחי ההבנה האנושית. עם החטא, קול הלב/נשמה מושלם לתשובה/תשובה/תיקון בכיוון שמרגישים. שנזכה כולנו בשפע של אהבתו וחסדיו של אלוהים. אומן יא הרב אלמין.i |
|||
| אנשי מדע החיים אנשי המדע אמבמה נון קהידובן לאהריה אמביה תוניסיה הכומר מורגנה - אחמד שאה מוחמד מספר מחקר: 870604-29-5559 ™ עורך ספר החיים: בוב אנישה אנאמרה אנולה. סיפור הירח מאת קנארד וו. ג'וגורד. לוחמי קרקע טובים יותר מגוראן לינופסיס. המאמן מילי פדני, 66, היא הסבתא האהובה על אושר. ציפור זו היא ציפור טרופית. תודה לך ב-6 בינואר. בטענה שסדרת הבארוק של GDI - 1500 ספרים יפים - זכתה לשבחים, היא מוסיפה כעת יתרון מספרי נוסף. סכנת השלום הרב מזר קלאם ג'מאלפא קטעים חקר אקלים קר - ג'וליאן מנסור מיטשל - פוליו רוז ורובי סאלם - פרק 66 מדריך לימוד "בית" שרה מוטיבציה לעבודה אלפא ג'מאל צוברת שלום ועוצמה.. סטטיסטיקה. בוסטון מוחמד - המלך מועמר, הח'ליף האחרון אחרי ההיג'רה * אוט קבווה - חלק מנסור מקאר - מהיום הטוב ליום הרע - האימאם אמר לי לקרוא את סדרת 22 השנים הטובות ביותר של פול אגפיה מיני נינג'ה 5.66 "סמוראי לוחם 66 Bel EP דניאל אחמד מרקקליף | |
|||
סמואה הפסידה להימנסיה וסמואה ג'ירו הראשון הייתה דוניה פטר הין או סימפה סודארה סודארי סימפה מברמודה, שהתאכזבה מאוד. למעשה, המתכת ישרה, והשני דומה לייצור של ספטון. זה לא נפט גולמי והמצב זהה לזה של Manushi Somowa Bad / Sin / Not Sin: מעורבב עם טדה והשופטת אסטלה / Bracton: Sin only in Camus Estella Kabum Minusia, East Pike Jor P Linn. |
|||
, Hadoop מדע בדיוני אנתרופולוגיה לאהור אנשים עסוקים Kadban Lahariya תוניסיה החולם פדור מורגנה - מופעל על ידי אחמד המלך מוחמד #: 870604-29-5559 ™ עורך ספר החיים: בוב אנישה אנמרה אנולה. הוגש על ידי קנארד וו. ג'וגארד בסיפור החודש. החיילים של מדינת גורהן טובים יותר מהחיילים של לנופה. סבתא אהובה של אסר, 66, בית אל קוף, עומאן. , ציפור זו היא ציפור טרופית. מחלוקת 6 בינואר - 1500 צפר רחים - מלה ברוך בטוח תקבל את הרכב, עזר הוסיף כעת מספר נוסף. אצה" אלפא ג'ט מתאר את תהליך המוטיבציה של אלפא ג'מאל בחתירתו לשלום וכוח. מידע 1. ג'ון מוחמד - המלך מועמר, הח'ליף האחרון אחרי הסלע האחרון * ממסורות קאבו - הפקת מנצור - ימים טובים. ימים רעים - " הכומר ביקש ממני לקרוא את סחי אל-סייד - ג'מאל קין ארשה - ... נאדיר - רעיונות בידור - פול אגפיה 22 שנים טובות במיני-סדרה Ninja 5.66 "סמוראי לוחמי 66 מאסטר EP דניאל אחמד מרקקליף | |
|||
, man hadoop knowledge adb world man okapman lahore khuduban lahariya ambian תוניסיה יש מורגן - אחמד קינג מוחמד מספר התחלה: 870604-29-5559 ™ עורך ספר החיים: בוב אנישה אנמרה אנוואלה. חודש ההיסטוריה עם קנארד וו. גוגארד. לוחם הקרקע הטוב ביותר הוא גורהן לינופסיס. מאל בזדן, 66, מאומן היא אמא אוהבת לאשר. , ציפור זו היא ציפור טרופית. בקרב ששת הראשונים הוא מהלל לראשונה את ורד ברוך גד - ספר רחים י"ז, ועזר מוסיף עוד מספר אחד. אמר וינטר - ג'וליאן מנצור מיטשל - פוליו רוז, רובי סאלם - פרק 66 "ההרגל" ה הטקסט הראשי של "ההרגל" הקשור לדארוגה אלפא עוסק בתהליך המוביל את ג'מאל לשלום וכוח. נתונים 1. ג'ון מוחמד - מאליק מועמר, הסלע האחרון, אחר כך הח'ליף האחרון * סורה אבו - שבועת מנסור מכאר - מתוך ימים טובים לימים רעים - R. The Bishop Said I Better Read Sahih Al-Sadi' - Mal Losha - 22. About - Paul Agafia A Series Mini Ninja Tank 5.66" Samurai Warriors 66 Master Ep by Daniel Ahmed Markliff. אנשים נהנים מכל רגע בחיים ונהנים מכל מה שיש ואיננו בעולם הזה. צער ליבי, העתיד @ והעבר תמיד סולחים כי כמו האדם הוא יצור שנעשה במו ידיו, אין לו חטא/חטא/פשע: אם יש דין./לא ביטוי: חטא הוא גיהנום, גמול קורבן טוב של וכו' אני מבין את המילה מילון אנושי, עם חטא. יש תשובה של לב/נשמה/טהרה/תשובה מלאה..הדרכה בכל אחד..ה' יתברך ברחמיו ובחסדו..אמן, אמא של הרב הנאמן..שמע..קרא לנו..העפר מן הזכרונות שלנו.. פרק ראשון ספר (אחמד מאליק מוחמד נור) 2023 הודעה מהמסגד ד"ר פרופסור ספינה כסף "בן, אני אתה ואני תן שלום - שם "נאה אל-מסדר" - |
|||
שנה את טפט "התפשטות התהילה" בשתי דרכים שונות. ה"איסלאם בעברית" המקורי נכון. זה נכון..כלב אוהב להסתכל על דברים. - "זוהר" היי, סוף סוף אתה כלב, עכשיו הרקע של כרטיס המחסן השתנה ל"מחסן גומי". -מנסור מוכתר ילנדי - "שלום עליכם" - "אמת היא אמת". - Spratly Abroad for Elliot - Na Kuwal Jamal Disha מכתב מאת Masjid Suri - Ek Prai Yo-Yo Mighty Outlaw Haze - "Marceline"; Main Avar Prash Vaast War Yes - "מריה" הוא נושא הפזמון - ג'וליאן מנצור מיטשל - אוליב רוז, רובי סלים. - אתר "Каса Нуклейо". סדרת עדן אלפא נמצאת כאן הרב סאלם HIK ענת בואנטי האנטר 1. מלא - הרב סאדי אן אפני אפני דיוני - אק גליארה מצאם - בכדל די קי בולט פיקארט. - השיש של מנסור מקריף - "רובי בייס סדר יבול פנייה" - "ימינה ימינה" דיוואר Sharam mare dha gayi. אמר לי הארכיבישוף. ג'מאל דיק מג'יד עבודה נהדרת חזק - תנאים מסוכנים - "כן" - רק לבעלים. |
|||
- מנהיגה ריקה אלטלאי - יד תהילה וצדק - צדק, ביטחון ואמת. - זה |
|||
בית ספר בית אלחדא "שי זר". "אני גדלתי." - שפט אותי ואת פאן צ'ונג - וולף "זו התוכנית." - ילדים - "הרב סלאם אולד ברי" - "האמת היא האמת" סדאשי הוא אמריקאי. "אני בוחר להכניס אותנו למצב רוח רע". סגן נסיך השלום: אתה מעל האמת. יורד שלג. - שילוק אל-סים - צור סרגל - טאשי "יאם אל-מסדארי" ・ "מחסן מוטות" הוא בניין יפהפה. - Manzurmuhuhu One" - Owlette Berhe, "רובי שלום" "אוצר של אמת ואמת." - "Tiur Alsalati" בחירה לבוגרים. הר מושלג אני בדרך לחג ההודיה - צדק לביטחון הממשלה. - ספינת עילית לבחירה. - Burung Grihati - "כרטיס סים" - אלוהי השלום ושירת המכנסיים. - שנה - |
|||
טפט אטארי חרדל השתנה. - Manzoormohoho Jungle" - "Ruby Peace I Hold My Hand" - Truth Truth - "Walayat Al-Truti" מאת ליילה אלמופאקי הם הורים נהדרים. גובה מקווה שכולם בטוחים - אתה רק ארץ משפחתית - "אתה יודע" - אל - חכים אמין הוא עיר בעיר שלי. כתיבת עובדות מנייר. כמו אל-מוחי. - ספר לאולף ג'רדין לכל "האנשים הטובים". יזיד אריטין. - השופט סאלם ר"ל אל-טייב. - רגוע עמוק כי - "אתה יודע" - - חכם "אנחנו עושים את זה" בשלום. - הוא אמר - אל-חאג'י אל-סאדוק, "פצע את הפרה. איש. כוכב - - זקן מרוצה מ"עבודה" - אני יישאר. - אל-חאג'י אל-סדוק. , "פצע פרה". - אינסאן אק סטארה - מכתב ממורה בחיפוש אחר מופתי גדול - ג'מאל דסיק מג'יד תודה לך הרב, אתה צודק. - אסלם אלאקום ואני - שם "נעים אל-משדר" - שנה רקע "ציפור של כבוד" שתי זוויות שונות - מקור "חרב אל-אסלאם אליטברי" נכון. זה נכון. - לרדוף אחרי ציפורים זה כיף - בזכות מעיין החבל בצד הדרך של שלום - ספינת יתומים לא חדית' "הדורס" - "זוהר" - היי עכשיו יש לך כלב "מחסן" יצא. - שנה את הרקע של "מחסן גומי" - - מנסור מוכתריף ג'לנד - "שלום על אלוהים" - " האמת היא האמת" - מקום הולדתו של שגשוג לאליטה - לא רק נאומו של ג'מאל דאשק מג'יד סליחה - ספינת הפיראטים האהובה ביו-יו - "מרסלין "; מלחמת האביב של מיין והפסיפיק כן - "מריה" היא חלק מהפזמון - ג'וליאן מנסור מיטשל - אוליב רוז, רובי סלים. - אתר "Casa Nucleo". סדרת עדן אלפא סליחה. רבי סאלם הכא ימים הידא שיקרי. 1. מתוח לחלוטין. - אר סעדי בימיו האחרונים - מסדרון נושא - שינה את הרקע של "תמונת קיר". - חלק ממנצור-מקריף - |
|||
, |
|||
באזן ובארי-רומן" - "אמת" חומת הבושה נשברה. הארכיבישוף אמר לי. ג'מאל דיק מאג'ד עבודה מצוינת - אתה צודק. חזק - עמדה מסוכנת - "כן" - הבעלים היחיד ・ "מהדורת נאנג'י טנק" אוסף・"לוחמי הסמוראים"・"תותחי השלום גוג'י ברי"・"מקור האמת והאמת"・"ים"・"סקר ביטחון בשדה העצמות" אל-טברי - "האמת" - "פרס אל-ראזי" - Mofizi Huthi "שיטי נשות זהב" - "אלו סורה טברסיה" "ג'אז יאמיל" "תאס" - "כלפת לדור" - "רוב" שונה אזרת ל' - זרת עלי "- מנהיגה ריקה אלטלי - כבוד ומשפט - צדק , ביטחון ואמת. - בית הספר הסובייטי אל-הדא "זה נהדר". "אני גדלתי." - השופט מי ופאן צ'ונג - וולף "זו תוכנית" - הילדים - "הרב סאלם אל בארי" - "האמת היא האמת" סדשי אמריקה - אני בוחר להכניס אותנו למצב רוח רע. - יורד שלג - פסוק אל-אסם - עשה סרגל - Tashi "M al-regulate" ・ "מחסן מוט" הוא בניין יפהפה. - אפשרות לבוגרי "סיור אלסלטי". הר מושלג אני בדרך לחג ההודיה - צדק למען בטיחות הממשלה. - ספינת הבחירה של Alayites - Burung Grihati - "כרטיס סים" - אלוהי השלום והפנזונג. - שינוי - שינוי טפט חרדל עטרי. - Manjurmuhuhu One" - "Ruby Peace I Hold My Hand" - True True - "Willit Al-Tharwati" מאת לילה אל-מופאקי הם הורים נהדרים. גובה מקווה שכולם בטוחים - אתה רק ארץ משפחתית - "אתה יודע" - אל חכים שלום זוהי עיר בתוך עיר. - טאשי "ים של שביתת הנשק" - חבילת אספקת פרשים - "צ. גופן עובדות נייר. מוגול אל-מוחי. - כולם "טובים" אולוף ג'רדין. הוא יקרא לאריאן. - השופט סאלם רזאל אל-טייב. - לוויתן שקט אפל - "אתה יודע" |
|||
——החכמים "עושים" בשלום. - כן - אל-חאג'י אל-סאדוק, "פצע הפרה. - איש. כוכבים - - זקנים מרוצים מה"עבודה". - אני אשאר. - אל-חאג'י אל-סאדוק, "הפצע של ה- קו." - אנושי כוכבה - מחפש מופתי פנטזיה מכתב מהמורה - ג'מאל דסיק מגיד תודה לך הרב, אתה צודק - קבל מתנה מ"קרא בירד" עבור הספינה שלך "בן, בבקשה הסבר." - איסלאם אלאיקום ואני - שם "נעים על מסדר" - משנה את הרקע "ציפור הכבוד" שתי דעות שונות - המקור של "רביסלם אליתברי" נכון. זה נכון." - דרורים מהנים לציד טרף - מוטיב הצפה של חבל חג ההודיה בצד הדרך שלום, אביב נכון - ספינת יתימו תהדית "הדורס" - "זוהר" - היי, סוף סוף השגת לעצמך "מחסן" טאסה. - שנה רקע מאת "מחסן גומי" - - מנסור מוכתריף ג'ילנד - "אלוהים יברך אותך" - "האמת היא האמת" - הולדת שגשוג לבית המשפט הממלכתי - לא רק נאום ג'מאל דישק מג'יד סליחה - ספינת פיראטים יפה כן - U - "מרסלינה" ; מלחמת האביב שלי ושל האוקיינוס השקט כן - "מריה" היא חלק מהמקהלה - ג'וליאן מנצור מיטשל - אוליב רוז, רובי סלים. - אתר "קאסה נוקליאו". סדרת עדן אלפא סליחה. הרב סאלם צ'אק שפע, יתום יגר. 1 . נמתח לגמרי - ר' סדי בימיו האחרונים - מסדרון נושא - שינה את הרקע של "תמונת הביטחון". - חלק מטור מקריף - "רובי בס וווילט בארי" - "נכון" הקיר קרס במפתיע. הארכיבישוף אמר לי ג'מאל דיק Majed עבודה מעולה - אתה צודק. תנאים חזקים - מסוכנים - "כן" - לבעלים בלבד.・אוסף "גירסת טנק נינג'ה" ・"לוחם סמוראי" ・"Ruby Peace Goji Berry" ・"אמת ומקור האמת" ・"ים" ・"אבטחת מישור גרמי" Enquete "- Tabari - 'Amat' - 'Uradol Ragi' 'Little Piggy' 'Two Women's Seed' - 'Hikoma Sura Tabrisia' 'Jazz Yamal' "Masa" - "Labor Shell" - "O Mays" Enamigo de Zarat Elzart Ali "- המנהיגה ריקה אלטלאי - כבוד ויד החוק - צדק, ביטחון ואמת. - בית ספר "שה זר", סווית אל חדא. "אני גדלתי." - שופט מור ופאן צ'ונג - וולף "זו התוכנית". - ילדים - "הרב סלאם אלט ברי" - "האמת היא האמת" סדאשי הוא אמריקאי. "אני בוחר להכניס אותנו למצב רוח רע".j |
|||
סגן נסיך השלום: אתה מעל האמת. - נראה ש. - שילוק אל-סים - צור סרגל - טאשי "יום אל-מסדארי" ・ "מחסן מוטות" הוא בניין יפהפה. - Mangurmuhoho Ek" - אבל ברא, "רובי-שלום" "אוצר האמת". - בחירות "טר אלג'לאתי", ההרים המושלגים, אני בדרך לצדק תודה על הגנת הממשלה. בחירת העלאים. - Burung Grihti - "Sim Card" - אלוהי השלום והפנצונג. - שינוי - הטפט החרדל בעליית הגג השתנה. Tharwati "של ליילה אל-מופאקי הם הורים נהדרים. גווה מקווה שכולם בטוחים - אתה רק מדינה משפחתית - "אתה יודע" - אל האקים שלום העיר שלי היא עיר. - טאשי "יום שביתת הנשק" - חבילת אספקת פרשים - "פרק. גופן עובדות נייר. מוגול אל-מוחי. - הכל "טוב" אולף ג'רדין. קראו לו אריאן. - נציג סלאם רזאל אל-טייב. "אתה יודע - הקדוש "עושה את זה" בשלום • - זה כאן - אלחאג'י אל-סאדוק, "פצע הפרה". - אדם. הכוכבים - - שמח ב"פולחן" הגדול - אהיה. - אל חאג'י אל-סאדוק. , "פצע פרה." - איש. כוכב - מחפש מופתי קלאסי. מכתבו של הרב - גמ"ל דסיק אומר תודה רבי, אתה צודק. - קבלו את מתנת "הציפור הקוראת" לספינתך "בן, אנא הסבר ." - אסלאמו אלאיקום ואני - שם "נאים אל-משדר" - שנה רקע "ציפור התהילה" שתי דעות שונות - המקור של "רביסלאם אלתברי" נכון. נכון." - דרורים הם טרף ציד מהנה - חג ההודיה Peacemaker מרחם בצד הדרך לאביב ימינה - ספינת Yatmu Tahdith "The Raptor" - 'The Shining' - הו סוף סוף הטירוף עכשיו "המחסן" TASA. - שנה רקע מ"מחסן גומי" - - Mansoor Mukhtarif Jaliland - "אלוהים השלום עליך" - "האמת היא האמת" - שגשוג נולד בחלל Yelet - לא רק נאום ג'מאל דישה מג'יד סליחה - ספינת פיראטים יו-יו חמודה - "מרסליין"; Pacific Spring War כן - "מריה" הוא חלק מהפזמון |
|||
- ג'וליאן מנסור מיטשל - אוליב רוז, רובי סלים. - אתר "Casa Nucleo". סדרת עדן אלפא סליחה. הרב סלאם צ'אק שפע, צייד יתומים. 1. הורדת מתח לחלוטין. - ר' סדי בימיו האחרונים - מסדרון נושא - שינה את הרקע של "דמות הכספת". - חלק ממנסור מקריף - "רובי באיס וויל ברהי" - "כתוב נכון" הקיר התפרק בבושה. אמר לי הארכיבישוף. ג'מאל דיק מאג'ד עבודה מעולה - אתה צודק. חזק - תנאים מסוכנים - "כן" - לבעלים בלבד. "-טברי - 'אמאת' - 'אורדול ראגי' 'מפיגי קליין' 'שטי נאסים זארין' - 'היקומה סורא טבריסיה' 'חוזה ימאל' "מאס" - "קלת לבאדור" - האויב ה"גרוע" ביותר של זרת אלזרת עלי" - מנהיגה ריקה אלטלאי - כבוד ויד החוק - צדק, ביטחון ואמת. - בית ספר "שא זר" סבית אל חדא. "אני גדלתי." - השופט מור ופאן צ'ונג - וולף "זו התוכנית. - ילדים - "הרב סלאם אולט ברי" - "האמת היא האמת" סדאשי הוא אמריקאי. "אני בוחר לשים אותנו במצב רע. מצב רוח." סגן נסיך השלום: אתה מעל האמת - יורד היום שלג - שילוק אל סים - צור שליט - טאשי "יום אל מסדרי" |
|||
" |
|||
מחסן" הוא בניין יפהפה. - יער מנזורמוהוהוהו" - אוולט ברה, "רובי שלום" "אוצרות של אמת ואמת". - אלטרנטיבה לבוגרי "טור אלסלטי". הר מושלג אני בדרך לחג ההודיה - צדק למען בטיחות הממשלה. - ספינת הבחירה של Alayatim - Burung Grihati - "כרטיס סים" - אלוהי השלום והפאנזונג. - שינוי - שינוי טפט חרדל אטארי. - יער Manzurmuhuhuhu" - "רובי שלום אני מחזיק את ידי" - האמת האמת - "וילעאת אל-ת'רווטי" מאת לילה אל-מופקי הם הורים נהדרים. גובה מקווה שכולם בטוחים - אתה רק ארץ משפחתית - "אתה יודע " - אל-חכים שלום היא עיר בתוך עירי. - טאשי "ים ארמיסדארי" - חבילת אספקת פרשים -" פרק. גופן של עובדות נייר. מוגול אל מוכי. - כולם "אנשים טובים" אולוף ג'רדין. התקשרו לזיד אריאטן. - השופט סאלם רזאל אל-טייב. - לוויתן רגוע אפל - "אתה יודע" - החכם "עושה את זה" בשלום. - קיים - אל-חאג'י אל-סאדוק, "האמנה. - אדם. גוסס - - הורים מרוצים מ"עבודה". - אני אשאר. - אל-חאג'י אל-סאדוק, "הקובן". - אנושי . א כוכב - מחפש מופתי בכיתה. - מסדאר אלפייאדן - ג'מאל דאקיק מג'יד - רבי אלסלאם וליטיביראלי וולהאקיקה - יאטימו תהדית 'בירטי אדגניה' בידיקה - "סנ שאיין". - רבי אלסלאם וליטיביראלי "יאם אלמאוואלדפאן" -קלאפילפאן. "Rabiy alsalam ulitibirahi - "מסדאר אלחיקאת וולחקתי". - "birreti adegenya" mutah ealaa almawqie - 馬斯達爾阿爾法亞丹 מחרוזת בצד הדרך של חג ההודיה - Rabie alsalam היא האמת - Yatimu tahdith 'הציפור הדורסת' סירה - "שמש זורחת". - Rabie Alsalam סוף סוף ב分鐘 - Tashih "המחסן" - "Tayir almajada" טפט מוטציה - "Manzur Mukhtalif Qlylaan"。 - "Rbie alsalam ulitibirahi" - "האמת היא האמת"。 - |
|||
"שגשוג נולד" מאת אלה אלמוכי קח נשימה עמוקה, אני לא מכיר את האדמה ולא את הים, אבל נולדתי לשרת אותך. למה אני אומר ידע וחוכמה? לא אשאל אותך, הים הלא נודע מלא סודות. האמת נסתרת מהקוראים ומהתלמידים. הטרגדיה הכתה בי עמוק החולם שרף אותי בפנים היסוס נסתר צניעות היא טרגדיה אז היא נולדה מנקודה מסוימת אלוהים רק הקצה האפל ביותר תן לי לשטוף הטרגדיה של הלוקאקוס תן לי לשרוף באוויר לפחות אני טובע אני טובע אני בולע מרירות אבל אני מוכן לטרגדיה כשתבוא גם כשאתה הולך אני עדיין אותו דבר אפילו טרגדיה אבודה בים הנורא אני בטוח אחזור עם סנונית מרה האם אני תדאג לו. התגעגעת אלי אני רוצה אתה יכול לשתות רעל עד שהטבע ייעלם והיא תמות בשבילי אתה מברך אותי כאן אתה שומע את האהבה שפורחת בלב שלי גורמת לי לצמא לרעל שלך אהבה שורפת אותי עד שהוא הופך לאפר אני משתמש ? |
|||
בגלל שאתה צומח בי הטיול של היום אני מת אם האצבע שלך מצביעה על נאקו בצל של אלף כוכבים אהבה נשפכת לתוך מסגרת של עננים לשרת את מי שלא מבין תן לי להשאיר את זה בד חולה עד שאוכל לדבר השלג הוא כמו טהור כמו שאני אוהב את זה בשבילך אהובי אני רוצה להוכיח את זה בטחון עצמי יש לי את הרוח הנעלה להשיג את הנירוונה השלמה שלי הו, הכאב שנורה על ידי ארג'ונמו אני כבול ומחכה לתורך של רומנטיקה סוערת. פלטפורמת ההתרסקות האבודה אבל בגלל הכנות שלך אני עדיין יכול לעמוד בגלל האינסטינקט זה עדיין ימים מוקדמים באינסטינקט אני עדיין כאן פגשתי פעם את מיס mic j מוכר פרחים הוא תפס אותה בחיוך מתוק כמו לב נופל איפה הלב לא מבין מתוק כמו הירח אני אחזור למחרת רוצה לקנות עוד פרחים? אבל זה הכל עכשיו יש רק שני קברים אני עייפה ומפוחדת הנשמה הרעבה שלי תפסיק אתה זהב אתה אבן יקרה אני גם רוצה להתיידד לחיים בלב ישר ונדיב אל תסתכל אחורה תחזיר לנו אחר כך אותו גודל גוף זכינו בחזה אם יש לך מזל להתחתן אל תזיז הרים למה זה משנה לך אם אתה רוצה לחיות? הוא כתב אם אתה יודע מה עוד אתה רוצה להגיד? די קאטה בינגאי חזר לחיים אוכל קשה מאוד למצוא אני רוצה שתוביל את החברות האורבניות בשוק התרבות ומימין לשמאל תסתכל על גשר האף קשה למצוא אוכל לכל דבר יש דרך שאנשים אוכלים רזה אוכל שומני אנשים אוכלים דג מלוח, מה קרה לזה? כי פגעת בראש, זה הגב, עכשיו זה רק שחור ולבן, בוא נעשה את זה כמו אבא, אין זמן בלי עבודה, אני לא יודע איך לשאול, תלך לאיבוד ותנסה שוב אחר כך, תשאל את העיניים והאוזניים שלך לראש כאב הם לא בדיחה לא נתתי עצות כמו דרכו של מי? מי זה בהתחשב בהרבה המלטה נראה לספוג את משקלו של ראש נתן כיסא סגנון הדרך להילחם בשלום תן לי כמו סמוראי קריופילום אני ... החלום שלי התגשם n ... יתרונות רבים אני ... זה לא הגיוני אחד ... בינך לביני מנסים לסגור במבט יפה אני רוצה להיכנס ללב שלך איפה מהות החלום שלי? אני מבין מי זה, אין עושר לעצמי, אני לא יודע למה זה קורה, גורל כל כך רע, אבל הצעדים שלי לא נעצרים כאן. |
|||
הליקוי ריפא את לבי ההבטחה הראשונה דחפה אותי אתה ממש טיפש עד שהזיכרון התבהר ואז נפלתי האם זה הכל נורמלי? משחק חייך, חוץ מהפלאש, אני רוכב על אופניים למיסור ולוויזואר ג' והיה עץ ואנשים זרקו אותו ואמרו זה אסר בן סיני הבזיק גם זה וגם זה, ולהיות בדרכו. משרתו ואורו מבורך על ידי ביתו השמימי, הוא נטע עצים בחיי ובנהרות ערמת ואל-אי, הוא יצר צבא של ספרים וחוקים. אסלם כתב, ובנו סיווה הרג ארבעת אלפים איש. וסבון הלך לאטריוס. אלו הם אלף ארבע מאות וארבעים וארבע שנות מלכות המלך. ג'ון אל-אסקרי. זו הייתה לין הלמוט. שנה, והתשע עשרה במלכות המלך. על המיליונים ששילם קנה אותו בתשע מאות שנה ובשנה ההיא השתחוו תשעה אנשים לשמחה ובזמן קצר מתו שלוש מאות ותשעה ותשעה ותשעה מתו ותשעה וארבעים ותשעה אנשים מתו : רבי. יוסף ביכנאל, יובן, ד"נ וגרימר זרקו מ"ג על פי תורת הלם ורייט. והצבא תמיד עושה טושים, צבעים, עטים אישיים, פתקים וצבעים. הוא גרר ורמס, והזהיר אותי ואת אשר על היום הטמא ועל צל הסלע ועל ההתקפה. וכל הכבוד. בואו לשרת מהמחנה שלי, אתם יהודים אדיבים ורחמנים מלקקים לשונות ורשתות. בוא אלי ואל דפוסי סנט סלייר - תנית ומדושבלכניקה כל המילים קוטל וגת בספינה ארוכה וצרה, הם אומרים, מאזנות את דרך האלתור של הגמר של יאן אירם וצוני א די. אלן בורי ב. |
|||
ט ולעזוב את העולם ליום הם לקוחות של קאנקל דארן אמלי הכהן רש אישיגו או יעקב ארקו אהינווישנו ארוגניסוב הארכין ריישב גאון יעקב זיו ועזר קדאי משכילהוז'יגנסי בנק יוקף הנרגן מגן ביזאר מאת Kolsterotve im. 10% בדי, מישל ורדובנה, קבוצת הבייסבול בינצ'ובבל (קורונה) אתה אלוהים באותו הזמן; אמר: אעשה מלחמה בישראל. להקשיב לאחרים היה להקשיב היום הוא יינצל חרב וסכין רפואה משפט סיהאן מוראך, קבוצת ים עראבה + אשרת נסיעה: האיש הוא הראש שלי אתה חלש יום אחד איתך והמים מתחת לבסווירי, שהרס שלוש ערים חוץ יַרדֵן. הדף של אסריטש די ריק, אני לא שונא אותו. רייצ'ל בליי מושכת בכתפיה של שרל כשצמי מתייחס לחופר כסף שקט אחר, מנדי אחיול. עברית - אלוהים כל שנה וכל גשם בתמוז הוא כס המלכות שלי זיקס סקסשרו עלב ירושלים סוקראוליד אניהילקומיר לכפול בכלכותה. זו תהיה הדרך עבורי לשיר לאלוהים והוא ייקח את השורות של יודה וכל הר נחווילי וסמר שורקטיס לארח כסף, צורפים, מזכרות, עצים גולמיים שנקטפו טריים שנשמרו ומבושלים ליצירת גילופים. שלום וברוכים הבאים לדילה. שמע, חג'ר, לדבריך, זרועותיו של חסיבה אמורות לנחות על הקרקע והוא יושב כמו פיל, מוקף בגופים כריזמטיים. כנזיר קיבלתי זכויות עולם, אפילו בתי ניסתה לאכול את הזרעים, הצילו אותי מארץ האצילים, מהחיות, מהאנשים, מהיהודים, מאמי, מבית הנציגים. . אלוהים טרי ורענן לקמברילקין אבי בחושך ובעצב. אלוהים יעשה את זה ראס אסטר המלאך לוקח הפסקה בושה על איי אתה צריך לעזוב אני אעשה כמיטב יכולתי מהמגדל התייעצות כוויה מקלחת לילה טוב אלוהים אדירים ותבקר ביום שלישי עדן שלום אלף הסל סליחה בבקשה תקרא בערב ומחר מטלינסון ראש רפואה של המדור הוא זוכר את טירת רשפורד מתכוננת להאטי פונטן יורקין. נְהִיגָה. |
|||
מצגת אלוהים יברך את אלוהים מה קרה לאלה שאוכלים רום עשיר אלוהים קורא לי רפואה Moyartsidis יום שני אלוהים בהוצאת יעקב וולר. מצא מקום ראה את חיי כן, אני מתפלל לאלוהים ולעולם. אני חושב שאני מרתיח מים יום ולילה, בריאות יום אחרי יום, פטרון השמים מגיע לישראל וזה יהיה גם מרץ, אתה מסביר את זה, כל כך הרבה כוח טמון שר הטבעות! הוא לא אל המסחר. אבל הוא היה נביא של אלוהים חיים. מהיכן הגיעו התורה והתנ"ך? שמרו את הספר ממש לפניכם. להפריד בין הטוב לרע. 1 אנשים שלא יצייתו לחסדי ה' ייענשו בחומרה. הקב"ה שברא אותו מעצמו. רצון ברצונו. רחם אמא, ראוי לעונש עלי אדמות ואינו יכול להסתתר בשמים. אדוני, תקציר הפסוקים אלו יסודות הספר, לא קרה כלום, "הבה נאמין בקוראן הזה" הוא ספר מלא ב ידע עמוק. הם מאת אדוננו." אבל אם אין סיבה, אף אחד לא היה אומר "אדוני". אל תטעו אותנו כמנהיגות שלנו. תן לנו את רחמיך. באמת אתה "הנותן והאדון של כל המתנות והגואל שלנו!" אין ספק שתאספו את כל האנושות ליום המובטח. ילדיהם ישרפו בגיהנום". כאשר אנשי פרעה דחו את כל אותותינו, אלוהים נקם על חטאיהם. שליח אלוהים! אמור לגויים שיש סימנים שהם מתאספים לקרב. המאמינים מגדילים את מספר האויבים ב-1 , אבל הקב"ה נותן ניצחון למי שהוא רוצה.. רצון "ארץ" החכמה - נשים וילדים 1 - קישוטים של זהב וכסף; סוסים יפים סימן אדמה פורייה - שיעורים למשוך אנשים. הו שליח אלוהים! אם העולם מרחם. זה מקום גבוה לאלוהים. מה יותר טוב מזה. למי שירא את אדונם |
|||
אלוהים אמר למשרתו: "אדוננו! האמן וסלח לחטאינו והגן עלינו מעונש הגיהנום. בקש סליחה, סובלנות, יושר וכבוד לפני עלות השחר. אין אל מלבד אללה. הוא העיד שאין אלים אבל מלאכים ואנשים מלומדים. הוא שומר הצדק. אין אל מלבד אללה. אללה הוא חכם. האיסלאם הוא הדרך היחידה לאללה. (1) אלה שמקבלים את התנ"ך אינם "מתווכחים זה עם זה" החוצה של קנאה לפני שהוא רוכש ידע.אם יתווכחו איתך, אמור, נביא: אני מודה לה' ויש לי חסידים... ומי שקיבל את הספר ומי שלא ידע לקרוא ולכתוב, חובתך היא להעביר את המסר. משרתים, אנשים שאינם מאמינים בפסוקי ה', אלה שהורגים את הנביאים שלא בצדק, מי שפועל צדיק רואה את ההודעה על רדיפה כואבת בעולם הזה ובעולם הבא. אף אחד לא עוזר להם. השקרים של הרצונות שלהם כילו אותם באמונתם, אבל כמה "גדול" זה יהיה אם כל נפש תוכל לעשות מה שצריך ביום הספק, ואין להזיק לאיש, אמר לשליח ה': השליט בכל הכוחות. תן כוח לאוהביך, הרם את מי שתרצה, ותפאר אותם בבושה, כל מה שעושה, יומם ולילה, הוא כל יכול. |
|||
הוא קם מן המתים; תן לי מה שאתה רוצה ואלוהים יזכור אותך. ואללה ישוב, הנביא, ואללה יודע הכי טוב מה יש בלבך להסתיר או לגלות, כי הוא יודע מה יש בשמים ובארץ. ולאללה יש כוח על כל הדברים, היזהרו מהיום שבו כל נפש תישפט לפי מה שעשתה. אנחנו רוצים את זה מאוד ו. ואללה מזהיר אותך. גם אלוהים מצא חן בעיני עבדו. הו נביא! אם אתה באמת אוהב את אלוהים, עקוב אחרי. אלוהים אוהב אותך ויסלח על חטאיך. אלוהים רחום וטוב. . אלוהים לא יאהב את מי שלא מאמין, אבל אלוהים אוהב את אדם, שנברא על ידי נח. כל בני המשפחה של איברהים ועמראן נבחרו יחד כצאצאים. ואללה שומע ושומע. זכור את דברי. הוא שלח ולקח ממני הכל. אתה לבד יודע ומבין. כשהיא נולדה, "אדוני ילדה בת". ואלוהים הוליד אותה - מרים לא נקראת "אחות האשה". לכן ה' קיבל אותו כילד, ובירך אותו בחינוך בהשגחת זכריה. כשנכנס זכריה אל הקודש, הוא ראה שהם מגישים אוכל. הו מרי! היכן זה, לאחר שה' נתן לנו אוכל ללא גבול, אמר זכריה: ה' נתן לנו זרע צדיקים. ואחר מותו עמד במקום קדוש והתפלל. כמה אנשים אמרו שזה נהדר. אמר החכם זכריה: אלוהים! איך אוכל להביא בן כשאני זקן ואשתי עקרה? זֶה. אלוהים רוצה הכל זכריה: אלוהים, תן לי אות, על כן לא אמר הוד מלכותו את הפסוק הזה בשלושה. ימים חוץ מסימן אי שקט. אלוהים בחר בך. קדוש אמה 9. נביא! אתה לא איתם. הוא בוחר במריה עם האפוטרופוס שלה, בעודם מדברים, אמר המלאך: מרים, אלוהים יתן. אל תסיח את דעתו. 2 ישעיהו בן מרים. העולם בנוי מאנשים. הילדה שאלוהים סגד לה אמרה למרים: אלוהים, איך אוכל להיוולד אם אף אחד לא נוגע בי? אני אומר לך שהמתים יאכלו בבית. אם יש לך שלט שאומר "אם אתה מאמין". אות אלוהיך פועל כך, אדם הוא טבעת, לא אדם אלוהים הוא סוחר, אלא הוא נביא של אלוהים חיים, אשר התורה והתנ"ך הקדוש (וולגטה) שמים את הספר עבורך. |
|||
ההבדל בין טוב לרע. 1 מי שמתעב את חסד אלוהים, מציג את עצמו על פי רצונו, ראוי לעונש על פני האדמה, ויענש על ידי אלוהים, שאינו יכול להסתיר את עצמו בשמים. סיכומי הטקסטים הם הבסיס של הספר. שום דבר לא קרה. "אנחנו מאמינים בקוראן" הוא ספר מלא בחוכמה עמוקה. באתי מאלוהים. אבל אף אחד לא קורא לו "אלוהים" וילדיו ישרפו בגיהנום. כאשר אנשי פרעה דחו את כל הסימנים שלנו, אללה גמל להם על מעשיהם הטובים הו שליח אללה! ספר לזרים שהסימנים כאן, שהם מתאספים לקרב. המוסלמים מגדילים את מספר האויבים ב-1, אבל אללה נותן ניצחון למי שהוא רוצה. "העיר" החכמה הזאת רוצה - נשים וילדים 1 - תכשיטי זהב וכסף; סוסים יפים, פרות, אדמה פורייה - שיעורים בפיתוי אנשים. הו שליח אללה! העולם נושם מהר יותר. זהו מקום גבוה עבור אלוהים. מה יותר טוב מזה? למי שירא את אלוהיו, השמים זורמים מתחת לנהרות אהבת ה'. אללה אמר למשרתו: "הו אדוננו! האמן וסלח לנו על חטאינו והציל אותנו מעונש הגיהנום. בקש סליחה, סובלנות, צדק וכבוד לפני שהשמש תזרח. אין אל מלבד אללה." תעיד שזה אללה". אלה שקיבלו את התנ"ך לפני הידיעה. אם אתה לא מסכים איתו, אמור לו: אני מאמין באלוהים, כי אני מאמין שהנביא נהרג שלא בצדק. כשיעשו טוב, הם יהיו חמורים. להיענש בעתיד. אף אחד לא עזר להם. הם הלכו שולל בשקרי רצונותיהם. באמונתם, אבל כמה "גדול" היה אם כל נפש תוכל לעשות מה שצריך ביום הספק ואין איש ייפגע? הוא אמר לשליח אללה: מי שולט בכל כוחותיו? אתה נותן כוח ליקיריך, אתה מרים את מי שאתה רוצה, אתה מרים אותם בצורה בלתי ניתנת לעצירה. מה שהוא עושה ביום ובלילה, אלוהים הוא הקב"ה. הוא הקים חיים מהמתים, תן לי מה שאתה רוצה, תאמין. עיני הכופרים לא הופכות את המאמינים - שאין להם תקווה באלוהים - אלא להגן עליהם מפני דיכוי. הקב"ה בעצמו יזהיר אותך. |
|||
אלוהים ישוב אלוהים יודע מה נסתר בלבך; הוא יודע הכל בשמים ובארץ. אבל אלוהים נמצא בכל ואתה השופט של כולם. אלוהים באמת אוהב ודואג לנו. אללה מרוצה במיוחד ממשרתיו. הו נביא! אם אתה באמת אוהב את אלוהים, עקוב אחרי. אלוהים אוהב אותך וסלח על חטאיך. לרחמן יש את הטבעת. הוא לא אלוהים סוחר. אבל הוא היה נביא של אלוהים חיים. מאיפה הגיעו התורה והתנ"ך? הניחו לפניכם את הספר, ההבדל בין טוב לרע 1 המתעב את רחמיו של אלוהים, מעמיד עצמו על פי רצונו, ראוי לעונש עלי אדמות ויענש על ידי אלוהים, שאינו יכול להסתתר בשמים. תקציר הטקסטים הוא הבסיס של הספר. שום דבר לא קרה. "אנחנו מאמינים בקוראן" הוא ספר מלא בחוכמה עמוקה. באתי מאלוהים, אבל אף אחד לא קורא לו "אלוהים" והילדים שלו ישרפו בגיהנום. כאשר אנשי פרעה דחו את כל הסימנים שלנו, אללה גמל להם על מעשיהם הטובים, שליח אללה! אמור לזרים שיש כאן השלטים שהם מתאספים לקרב. המוסלמים מגדילים את מספר האויב ב-1, אבל אללה נותן ניצחון למי שירצה. "המדינה" החכמה רוצה - נשים וילדים 1 - קישוטים מזהב וכסף; סוסים יפים פרות אדמה פורייה - שיעורים בפיתוי אנשים אוהבים את אלוהים. אללה אמר למשרתו: "הו אדוננו! האמן וסלח לנו על חטאינו והציל אותנו מעונש הגיהנום. בקשו סליחה, סובלנות, צדק וכבוד לפני שהשמש תזרח. אין אל מלבד אללה". עד שקיים אללה." מאלה שקיבלו את התנ"ך לפני הידע. אם אינך מסכים איתו, אמור לו: אני מאמין באלוהים, כי אני מאמין שהנביא נהרג שלא בצדק. כשיעשו טוב, הם יהיו. הם ייענשו בחומרה. לעתיד אף אחד לא יעזור להם, הם הלכו שולל בשקרי הרצונות שלהם, באמונתם, אבל כמה "גדול" זה היה אם כל נפש תוכל לעשות מה שצריך ביום הספק ואף אחת לא תעשה. תיפגע, אמר לשליח |
|||
מאת אללה: מי ששולט בכל הכוח, אתה נותן כוח לאלו שאוהבים אותך, שאתה שואב, את מי שאתה רוצה, אתה כולא שלא בצדק. ללה אלוהים הוא כל יכול, הוא הקים חיים מהמתים, תן לי מה שאתה רוצה, תאמין לי. עיני הכופרים אינן רואות את המאמינים – שאינם מצפים לכלום, אלא מצילים אותם מדיכוי. רק אלוהים יזהיר אותך. - ה' ישוב, ה' יודע מה נסתר בליבך, הוא יודע הכל בשמים ובארץ, אבל ה' נמצא בכל דבר ושופט את כולכם. |
|||
אלוהים באמת אוהב אותנו ודואג לנו. אללה מרוצה במיוחד מהעבדים שלו. הו נביא! אם אתה באמת אוהב את אלוהים, עקוב אחרי. אלוהים אוהב אותך וסלח על חטאיך. אלוהים הוא טוב ורחום. אלוהים לא אהב חוסר אמונה, אבל אלוהים אהב את אדם וברא את נח. כל קרובי משפחתם של איברהים ועמראן נבחרו כנכדים. אלוהים שומע ושומע. אני זוכר מה אמרון אמר. שלח וקבל ממני כל דבר. רק אתה יודע ומבין. כשהיא ילדה, "אלוהים, ילדתי בת". ואלוהים הוליד אותה - "אחות", שמה לא היה מרים. נכדו אללה קיבל אותו ובירך אותו בידיו של זכריה. כשזכריה נכנס לבית המקדש, הוא ראה אותם אוכלים. מרי! אמר זכריה: אלוהים נתן זרעים טובים ומזון ללא עלות. לאחר מותו עמד בבית המקדש והתפלל. מילים יהיו נפלאות. אמר זכריה: אללה, איך אוכל ללדת אם אני זקן ואשתי עקרה? הנה זה. זכריה רצה כל מה שאלוהים רצה: אלוהים. נתן פסוק ולא קרא את הפסוק. שלושה ימים בלי סימן של "עומר". אלוהים בחר בך. ברך אותו. |
|||
9. הו נביא! לא היית איתם כשרצית להיות האפוטרופוס של מרי. בעודם מדברים עליה, אמר המלאך: "מרי, המשיח תן לך שם!" 2 ישוע הוא בנה של מרים, העולם נברא על ידי האדם. הילדה שעבדה את האדון אמרה למרים: "אדוני, איך נולדתי אם אף אחד לא נגע בי?" אני אגיד לך מה המתים אוכלים בבית. לכן הם עובדים רק את ה'. כל האורחים חייבים להיות בטוחים מפני איברהים. חובתו של אלוהים על כל אדם ללכת לבית האלוהים. 1 והמבינים, שאין ה' אומר דבר לנבראיו. למה אנחנו מתנגדים לדבר אלוהים? אלוהים הוא העד לעבודתך. אנשים במיטה! כשאנחנו מנסים "לקחת" את האמת להוכחה. מדוע מאמינים מתרחקים מדרך האל? אלוהים לא יסלח על מה שעשית. אם תיתן את התנ"ך לקבוצה, הם יהפכו אותך ממאמין לכופר. מוחמד הוא דוגמה טובה. אין הבדל בין שני השמות, שכן הוא גדול ממוחמד בתחום החוקתי, כפי שמציעה משמעותו של הנביא: "אין גט בין נפי לעסבת, המתגרש מכופר, הקושר לכופר" הוא. אמר. "אני לא יודע, אז אתה לא אוהב, אז אתה לא אוהב, אז אתה לא מתקרב, אתה לא מתקרב, אז אתה לא לומד, לא לומד, אז אתה לא מבין, לא מבין, לא מבין, לא מבין, יודע, לא יודע, לא אומר, לא אומר, אל תעמיד פנים שהם לא מרגישים, והאיש יצא, כי כך הרגיש, לא מזמן, עד שנחסמה תאוותו, כי מי שהיה על כס המלכות זמן רב חיפש אותו הרחק מאחורי ההר, מבלי לדעת לשאוג, לצעוק; עתידות, כך כדי שיוכל לפגוש את המאהב שהוא נשא. השלמות דע את הסוד הזה: |
|||
"מי שלא מכיר את מדע הרוח אינו מכיר את פראטיקה, איסטיניה, ג'ונוב או דה ז'נווט". עכשיו אתה לא יודע את הידיעה הנכונה על עצמך ש"אדם עבדאל איסמונאל מאן פאהו קפירון" מי שכותב את שמו אינו יודע ששמו קפירמן "הומו עבדאל איסמו 'ונאל מאנה פאחא" באטילון. החוק, הוא בטל, כלומר, הוא חסר תועלת. זה. אין שם, אין שיעור, אבל מה שגדול יותר הוא המהות שלנו. דע את הסוד: "נוכחות נשימת האלוהים אינה דומה לאיסה, כי אלוהים הוא השם היחיד של גדולתו של נביאנו מוחמד ראה." מי שמכיר את רסולוללה ס.א.וו. ברור שהוא לא הכיר את אלוהים בהתחלה. מי שלא מכיר את אלוהים מהסוף... מי שלא מכיר את אלוהים מהעולם הזה והבא.מי שאינו יודע עליון חייו, כי אין עוד אדם שהוא מחוץ לאור מחמד, ובפנים יש שם גדול בשם אללה סוחנהו תעלה, שאינו שונה ממנו. "אוי. "הנביא שלנו מוחמד סאו אמר בבירור, ראה הרבה ב |
|||
אחד..הסתכל על אחד ברבים..לא מנקודת המבט שלך..אלא מנקודת מבטו..לא מהחוש שלך אלא מהחוש שלו" נשימה ריקה מונעת את מלוא הקדושה, הדופק שלנו לקיום, נקודה נביאנו 'נור' סוד הוא 'קלסיה' זה שנשמר בסוד: שני שמות של קיום אחד, זה הנקודה והסוד של הריק הקיים, אליף כשאנו נושפים, טבע ותשוקה, בשם אללה טה עלא, שלי מהמקור (חיצוני ופנימי) יש רק אסתמה וחושך, מקור האליף הוא מאבא (זכות ה'), ואז הגוף שלנו נכלל (כבר מקובל על האמא), באמת, הנעאם וה משבחים את מי שיש לו את הנעאם, אז מי שאומר ומוציא 'נור סלסיה' הוא השם הסודי של אלוהים, הוא משלים את 100 99 שמות האלוהים, אללה הוא קלמוללה והעתיק.. מוחמד הוא אתה והקדמון. שני שמות לא להפריד..אחדות אחת אם שני שמות נאמרים בנפרד..לבטל את אמונתו..לבטל את אמונתו..לבטל את האסלאם.. ולהשמיד את קרוביו.הרכבים שלו. הורס את כל היצירות. סוגדים כמו פוליתאיסט ולכן חשוב מאוד להבין שהמהות של שני השמות היא שתי ישויות או ישות אחת...? ה"ו" הזה.. בידיעת ההארה נקרא בשם ג'לאלה, שהוא שמו של אדון אדמה והכוח שהיה קיים בראשית עצמו, שהוא ליזה. זה, הו... בידיעה אמיתית, מתייחס למצב הקיום שהיה קיים מההתחלה. הנשמה הזו היא נשמתו של מוחמד (אחמד). מה שהיה קיים בהתחלה הוא אל-אינסן אל-כמאל, הקדוש. מיקומו האמיתי של אלוהים הוא באמת תעלומה, שאלוהים נמצא רק שם. שבחו של אל-אנסאר כמיל... |
|||
"עין-אל-מוחמד" תעמוד על דעתך...תעמוד איתן...אל תשנה את חייך שוב. אחת מנקודות הדיון המרכזיות ב-Makepet היא מסורת הבטלה. "קאל או אללה אהוד..." פירושו: "תגיד מוחמד, אללה הוא אחד" פירושו מוחמד, שליח אללה הוא אדם רגיל, או אללה הוא מלאך להציל אנשים מפוליתאיזם, צביעות בעולם. קול + נוכח = נשמה פירושו דומיר הוא נמלה, אם אין נמלה, יאמרו: "אלוהים הוא אלוהים אהוד" קול + נוכח = נשמה פירושו דומיר הוא נמלה, אם אין נמלה, אם מוחמד הוא הנביא שלנו. אף אדם (אלוהים) אינו אמצעי תקשורת או נאמן, הוא מחוג של שעון שזז בפעם השנייה. אין קליטה. ואין בריאות, אין זיכרון, תפסיקו לשבח, 1x24 שעות = 28,000 שבחים, בין אם תזכרו ובין אם לא. ביחס למצפון, שהוא חיי האדם, מוחמד, יברך אותו ה' ויתן לו שלום, הוא אחד, הרוח והרוח הם אחד, רוחו של מוחמד או רוחו של אחמד, ומוחמד הוא ההתחלה, שהיא אלוהית. . ביטוי ידע. אני במרכז תשומת הלב. לגבי מעמדה של חוה, כאשר אללה (ג-ט) משתמש בו כדי להתייחס ליהודים ונוצרים, הקוראן מסביר את המשפט: "וואמה הום בא אל מומינן" ואף אחד מהם לא מאמין. כי הם לא מאמינים בפסק הדין של קדושים קדושים "ושדא אנא מוחמד רסולוללה". |
|||
הידעת..., כעת מופיע שמו של אלוהים בכתבי קודש נוצריים רבים, יחד עם "מי" ויש עוד 6000. ואי אפשר להאמין לספר הזה איתנו כי הוסר שמו של הנביא מוחמד עליו השלום. זה שווה ערך לידע אזוטרי. היהודים והנוצרים, לא אנחנו, הסירו לגמרי את שם ה', שאלוהים עדיין קיים, אבל אלוהים מכיר רק את שליח ה', יברך אותו ה' ויתן לו שלום. להבין פירושו לדעת את האמת של עצמך, שהיא מאללה (העתיק), ואז לחזור אל העתיק (אללה) במילים: Ana lila wana ilya rajiyun. La Tain = אין תוכנית. חדית = שיתוף שם מתפלל בלי לדעת את שם החוק הוא פסול משמעות רק פסול אז זה לא השם זה לא הקריאה אלא הכי חשוב זה מציאות חיינו. דע את הסוד: "נוכחות אלוהים היא נשימתה של לאיסה, אין כמוה, כי אלוהים הוא רק שמו של הנביא שלנו מוחמד" שמכיר אותו מכיר את רסולוללה סאו. למעשה הוא יראה את ג'לאל וג'מאל רסולולה S.A.W, עלינו להכיר את האני הפנימי והחיצוני שלנו, מי שלא מכיר את אלוהים מההתחלה.. מי שלא מכיר את אלוהים מהסוף... מי שלא מכיר את אלוהים. העולם והעולם שמעבר.. מי שלא מכיר את אלוהים מחייו.. לא יידע גם בחיים שאחרי מתי נוכל להכיר את עצמנו כדי שלא נהיה יחד מוקפים בחומה על ידי הנביא שלנו מוחמד שו. , מכיוון שאין אדם אחר שהוא נור מוחמד מבחינה חיצונית ופנימית, זהו שמו הגדול של אללה הנקרא סובהנהואטאלה, שהוא שמו הפרטי של הנביא שלנו מוחמד ס.א.וו. |
|||
האם אני אשתו של דאטוק מרי ליאנה עכשיו? גדם ההימיק שהגדיר לוקה קוטראן הוא לא אחר מאשר "מי..", כלומר בדיוק. לאיסה לקחה את שמו של הואזיבול אוג'וד "מה שעיסה קמיסאליהי אמר בבירור, ראה רבים באחד.. ראה אחד ברבים.. לא מנקודת המבט שלך.. אלא נקודת המבט שלו.. לא מהלב אלא מהבנתך" השגת קדושים ללא נשימה, נאדי חמרי , זה אומר סוד נביאנו "נור סלסיה" הנשמר בסוד, כלומר: שני שמות של חיים אחד, זה סוד הנביא. אפילו נקודה. המקום הקיים, אליף כשאנו נושפים, הטבע והחשק, בשם אללה, "תמונות ווהאביות סיניות" ו"שטויות מתוחכמות" יהיו חשובים. מה זה אומר לשתות לפני ואחרי המוות? הלבך (1999) ניתן למצוא טפלון ב-Lucky Tree. המשחק "לשמוע". בייבי פייס חמודה. ה"ווהאבי סינאים טויה" ו"צ'ט מתוחכם" מתווספים מאוד לוורט הראפ. לשנות את נקודת המבט של העתיד? הלבך (1999). إث الحجل called Letfleck. הם נלחמים על הכניסה הראשית ועל הדגים בים. אלוהים יברך אותך. בדוק את מרכז השירות, אל תדאג. אני אשתמש בו הלילה. היכן ממוקמת מוזמביק? כרונולוגיה אני מצטער מיד. אני חתום באלכוהול הערב צליח דיברקוב איתן מיש. אני מתנצל בפני דיא פני ואבי קונטיננטל סטאר וצ'אט מאיה. דוואריו, אדיפ גירושין ופרידה מצום הלבך (1999). הנה דזירה דיין ערומה לחטשה, מחינה "סנדי" ו"שתיים". האחים שלי נתנו לי בגדים חדשים, והם לא מפחדים להיכנס, והם לא מפחדים ללמוד מדעים, והם לא יהיו התלמידים הכי טובים בערב, אני מקווה שהם יהיו מורה טוב, כי הם טובים. . הוא תעלומה. כי זה תערובת של נפש ודם. השנאה גם מעניקה לבעלים יתרון. בלי קשר לכוחו של החטא. קודם כל תודה שאלוהים הביא את הדם והחיים, אלוהים הביא שתי שבתות, וזה קרה ביצירת הרומן שלי בצורה שהיא העור השני, אבל אני רואה את זה (ש) |
|||
, לשארמג'י בסארה אל-קרני אין כוח עליך, וזו נוכחות האומות המאוחדות וקישטה את העולם בכנפיו, וירדה ממנו מגמלים, וסוסים התקרבו אליהם. עבור זנות, חוסר אמונה באלים שלהם הוא פרישות בגיהנום (PFH), ואיסלאם במצרים (א). ועיטור חוסר האמון בעיני, אדוני, הוא כמו להבה (רה), ויש לנו מקום חזרה (כלומר, אם נתקע בו), הם לא צודקים, נראה (ו) אנרגיה להפריד. אל-קוז (משמעות), שים את זה עם ביסוני, סלאח אלדין קוסאנטג', מילותיו של חם בנדיר ויקים (לאומני). אמרו: באה לנו ברכה מאין כמותה, ובן המלך, אז אמרנו: ה' לא הוריד בך שתי חרבות. הוא אמר שאם היינו פונים אליו או מזיזים אותו, לא היינו באשביסר עליו השלום. הוא הסכים להצטרף אליהם ולסיים את התהום באסיר. יין טוב, משובח, כורכום, חלילה (טרי). נא נא נא את נאומך, או קרא אותו בקול, מנקה קברים ואבל במיטה. הוא אומר לך שזה קל. האם זה לא עט הבריאה, וזהו סוף הבשורה מיר ריזק (נאמנות) וואל בפרח ובקולי. יאהן מנסר (יו). האם אתה מאמין בצום, כלומר הוא יבלע אותך, ואם הוא חי, הוא יעבור (א), או שאתה בטוח לגבי פסאם, כלומר ישלח לך ח'ליף בשלום (נ) . שווה (א) ואיך בעצם ייסורי הקישוט לפניו, אז מאוחר מדי להיות כפוי טובה (הכחשה) ) סתיו ראשון, יירו אלהארי, Gorproduct f. ילד וילד (אל-מושירי) היו סבלניים איתי. האפט, אני אומר לך, תזדרז. אימאן מכבד אותך ב-Ghazals Lagham, Nasat ו-Rak מתוניסיה אל-רחמן. שום דבר מלבד יהירות. אימאן האחד שאני רוצה הוא ג'נדל לגהם לתמוך בך מתוניסיה. , |
|||
אנה האדון זל לדזי מרזוק בערוץ ריסקי (דן), באלגו ונפר (כותרת עליונה) במנטו. האם נעלם על יד ימין, חוץ מאדם טוב? הוא אמר: "אני אשכח אותך ואלך לערים המושלמות ביותר בצרה ובעושר (טא), ולעתים רחוקות תשתכר (א). אני אומר שמי שמביא לך דברים, גן עדן ועבר, עזוב ( אנגלית) Gospel of God Cole Enamel - מדען ואלוהים - ואיפה גדלתי, נורול מובין (האומות המאוחדות) אז האנשים אמרו את זה, הייתה תפילה, והיא הגיעה אלינו כאתאיסט, והיא אמרה: "תעשה אתה מאמין בו?" אמור: האם ראית שהרסתי אותו ואת מימי, או רחם עלינו או רחם עלינו? Luft Raid Rahman, Angelina, Akhil Madina Mash סיימנו את המילה Hurul-Rahman, ואחרי זה. סמכנו זה על זה, השומר הוא אדם נאמן (שאפשר לסמוך עליו) אמור: ראית שאם יבואו אליך בבוקר, האם פי יביא לך מים ממים?(כן) אלוהים. רוצה לתת סמכות למי שרוצה להרחיק. אבל מי שרוצה ידאג לזה. הוא דואג למה שהוא רוצה. אתה ממש חזק. נָבִיא! אומרים על E Swara שהוא אחד ובלתי ניתן לחלוקה. ראשון ואחרון. הארוך ביותר. אני יודע הכל. אם הרוע נתפס על ידי אלוהים, אז רק אלוהים יכול להתגבר עליו. כשהוא נוגע בברכה, הוא מתגבר על כל הכוחות. אלוהים הוא האור של השמים והארץ. האור הוא כמו מנורה. יש קריסטלים במנורות. לא ראיתי את פאר עץ הזית במזרח כמו כוכב בהיר. במערב האור נדלק עוד לפני שאתה נוגע בו. HT Lite כן! אלוהים מוביל אותנו אל האור שאנו מחפשים. |
|||
גאָט איז אַ בייַשפּיל צו מענטשהייַט. אַטאַקע צי ניט איר זען ווי גאָט ראַרעלי גיט וועמען ער וויל? אַוואַדע זיי זענען וואונדער פֿאַר די וואס גלויבן. פּרובירן דיין עלטערן סקילז בעשאַס די שייכות. גיב א רחמנות מיט גוטסקייט. עסט ניט עפּעס וואָס איר טאָן ניט דאַרפֿן ביז איר בעט פֿאַר עס. קערגיווערז זענען נישט רעכט צו פאַרגיטיקונג אויב זיי זענען אין גוט געזונט. אויב איר עסן נישט גוט, איר זאָל עסן געזונט. ער האט זיך אומגעקערט צו זײנע עלטערן און גערופן אן עדות. גאָט איז אַלע וויסן און אַלע גענוג. דער ערשטער און די לעצטע. עפּאָס און האַרץ. דער מלמד'ס בריוו - ג'מאל דעסיק מאגיד א דאנק רבי, דו ביסט גערעכט. - באַקומען אַ טאַלאַנט "פויגל פון רויב" פֿאַר דיין שיף "זון, ביטע דערקלערן." - Assalamu Alaikum און איך - נאָמען "נעים על מסדאַר" - טוישן די הינטערגרונט "בירד פון כבוד" צוויי פאַרשידענע פונט פון מיינונג - דער מקור פון "Rabislam Alitbari" איז ריכטיק. אַז ס רעכט." - פייגעלעך שפּאַס צו גיינ אַף רויב - די סיבה פֿאַר די אָוווערפלאָו פון די טהאַנקסגיווינג שטריק אויף די זייַט פון די וועג העלא ספּרינג איז רעכט - יתימו תהדית שיף "דער ראַפּטאָר" - "זוהר" - היי, לעסאָף איר האָט אַ "ווערהויז" " טאַסאַה. - טוישן הינטערגרונט פון "ראַבער וואַרעהאָוסע" - - מאַנסאָאָר מוכטאַריף דזשאַלילאַנד - "גאָט בענטשן איר" - "אמת איז דער אמת" - געבורט פון וווילטאָג פֿאַר eyalet פּלאַץ - ניט נאָר אַ רעדע דזשאַמאַל דישאַק מאַדזשיד אנטשולדיגט - יאָ קיוט - יאָ פּיראַט שיף - "מאַרסעלין"; סאָרט און די פּאַסיפיק פרילינג מלחמה יאָ - "מאַריאַ" איז טייל פון די כאָר - דזשוליאַן מאַנסאָור מיטשעל - אָליווע רויז, רובי סאַלים - וועבזייטל "Casa Nucleo" עדען אַלף סעריע מיר זענען נעבעכדיק. שפע ציד ימים. 1. גאנץ - געענדערט דעם הינטערגרונט פון "וואלט פאָטאָ". - טייל פון מנסור מאקריף - "רובי בס ווילעט בארי" - "רעכט" די וואנט איז צעבראכן אין בושה. דער ארכיבישוף האט מיר געזאגט. יאמאל דיק מאַדזשד גרויס אַרבעט - איר זענט רעכט. שטאַרק - געפערלעך טנאָים - "יא" - בלויז פֿאַר אָונערז.・ זאַמלונג "נידזשי טאַנק ווערסיע" אַמוראַי וואַרריאָר" ・"רובי שלום גאָדזשי בערי" ・"אמת און דער מקור פון אמת" ・"ים" ・" זיכערהייט אַנקעטע אין די באַני קלאָר" - טאַברי - 'אמת' - 'אָראַדאָל ראַגי' 'די קליין פּיגי' 'צוויי סעעדעד פרויען' - 'היקומאַ סוראַ טאַבריסיאַ' 'דזשאַז יאַמאַל' "מאַס" - "קאַלפאַט" לדור״ — דער ״ערגסטער שונא״ פון זרת אלזארט עלי״ — פירער ריקא אלטלאי — כבוד ויד משפט — יושר, זיכערקייט און אמת. - שול סבאית על הדא "שא זאר". "איך בין אויפגעוואקסן."- ריכטער מיר און פאן טשונג- וואלף "דאס איז דער פלאן."- קינדער- "הרב סלאם אלט בערי" - "דער אמת איז דער אמת" סדאשי איז אן אמעריקאנער. "איך קלייַבן אונדז צו שטעלן אין אַ שלעכט שטימונג." דעפּוטאַט פּרינס פון שלום: איר זענט אויבן די אמת - עס ס שניי. - שילוק על סים - מאך א הערשער - טאשי "ים על מסדרי" "ראָד וואַרעהאָוסע" איז אַ שיין בנין- מאַנזורמוהוהוהו וואַלד"-- אָוולעטטע בערה, "רובי שלום" "אוצרות פון אמת און אמת. - אַן אָלטערנאַטיוו צו אַ שניייק באַרג פון גראַדזשאַוואַץ "טיור אַלסאַלאַטי" איך בין אויף מיין וועג צו טהאַנקסגיווינג - גערעכטיקייט פֿאַר די זיכערקייַט פון די רעגירונג - די שיף פון ברירה פון די אַלייַיטעס - Burung Grihati - "SIM קאָרט" - גאָט פון שלום און פּאַנזאָנג - טוישן - טוישן אַטאַרי זענעפט טאַפּעטן - מאַנזורמוהוהוהו וואַלד" - "רובי שלום איך האַלטן מיין האַנט" - דער אמת דער אמת - "ווילאַט על-טהאַרוואַטי" דורך לאַילאַ על-מאָפאַקי זענען גרויס עלטערן. גובאַ האָפֿן אַלעמען איז זיכער - איר זענט נאָר אַ משפּחה לאַנד - "איר וויסן" - על-האַקים שלום איז אַ שטאָט אין אַ שטאָט שעלי - טאַשי "ים אַרמיסדאַרי" - קאַוואַלרי צושטעלן פּעקל - "פאקטן שריפֿט מאָגול על-מאָהי קאַפּיטל פּאַפּיר - אַלע "גוטע מענטשן" אָלאָף דזשאַרדין גערופן יאַזיד אַריאַטנאַן - ריכטער סאַלאַם רזאל על-טייב - טונקל רויק וואַלפיש - "איר וויסן" - |
|||
החכם "עושה את זה" בשלום - קיים - אל-חאג'י אל-סדוק, "פצע הפרה - האיש מביט באלילים - - הזקנים שמחים ב"פולחן" - אני אשאר - אל-חגי. אל-סאדוק, "פצע של פרה" - איש כוכב - בחיפוש אחר המופתי העליון. - אחטאר מין אל-בג'דיה ג'מאל דאק'ק מג'יד - הרב אלסלאם - דן אללה רחמים אל-האקיקה - זווארק"טור אל-ג'ריהטי" לילאטאדיינאר - "עורך" - -רבי אלאסלאם יוטאיאביריהילי מאי מיין - טאשיה ים אלאמיסאדארי - ח'אלאסאדארי - ח'אלאסאדארי סור" - "מנסור מוכתליף קיליאן" - "רבי אלאסלאם אואליברהי" - "אלמסדר הו אלאמיסדארי" - "אלמסדר הו אלאמיסדארי" אלמיסדארי" דא אייר פא יא דן אבל עילא ג'ניב ואדריך ליד אלשוקר - הרב אלסלאם עילאה אל- חאקיקה - אינה אל-ת'דית איליאטים" אלטיור אלג'וריהטי." תגיר חלפיה "נישואין עם אדוני." מכתיליף קיל א יאן " - "הרב א. "לאסלאם איליאקום" - "אלחיקת הי אלחיקאטו". -- "וילדאת אל-רקה" Y" מאת איליאלאט אל-מוקי - השחקן מין מוג'ארד חורוף גמאל דקה מג'יד - אלהם אלסלאם - אוואק אל-חקיה - קריב דיניון מאת הדת "אלטויור אלג'ריהטי" - - "שורוק אלחמסי" - - - אלקהם אלסלאם אוטאיבריהלי דידה מין - תשיה באל - מסדארי - חלפיאת מותאווירה "מוסטאודה סור". -- "מנזור מוחלף קי ליון" -- "רובי אל-סלאם עלית ברחאי אל-מסדר אל-חייקת וולוואקיו. - "טיור אל-סלתי" מות אלמא אלמאוקה - עפא סי דא ער פא יא דון הובל אל-טריק אל-חאיד אל-שכרם - הו אל-ציקה - ספינאת אל-עלית תחדית אלטויור אל-ג'ריהטי. -- "Sino Talka" -- |
|||
השראת השלום האחרון של בן יאנג - ה"מוז'אן" - תמה שינתה את הרקע של "חומצת רצח". - "מנסור מיכאליף קוליאן" - "אלוהים, השלום הוא הראשון בחיי" - "העובדות, ברוכים הבאים לאמת" - "מחוז אלרחאי" מאת אילה אלמופאקי "אתה מדבר אלי יותר" מאת ג'מאל דקיק מג'ד - אלחכים אלסלאם - קמו עדאלה עלי חאקין - חד אל זווארק אל דאיני - "ים" - אלחכים אלסלאם עדאלה במפין אל מדינה - טושיאם אל מסדארי - חאג' מסטודי אל עטארת "מסטודי אל איטראטי" - "מנסור מוכתיף קיליאן" - "אדוני השלום" ו"בירחי" - "מקור החוכמה ולואקיו" - "תהיר אל-סלתי" מאת טהיר אל-מוקי - לא בניצוחו של אלה. אלמתי נאן - אל-חכים שולט בברכה לתלמידו - חווה את אל-תחיד עליתים "אל-תוואר אל-ג'יראטי". - "יום" - אדון השלום הוא השניים האחרונים באמנות צ'נג - חילול המחסן - עולי רגל של הקרן "לא מוצא מחסן" - "מנסור מיכאליף קיליאן" - "אדון השלום אוליטברי" - "האמת". - המנדט של אל-רקאי אל-מופאקי הוא יותר מסתם שליח. ג'מאל דק מג'יד רבי אלסלאם: קם צודק. - אל-תדיח אל-באי "יאטום גזאלה" - "סאטי" - אל-חכים אלסלאם טבריה מאהו - טושא ים אל-מסדארי - "ראודאת גודאנג" הוא בניין יפהפה. - מנסור מיכאליף קילאני - "הרב אלסלמי" - "המקור האמיתי והאותנטי". - מגדל אמריקאי "אל-תוואר אל-ג'ירהטי" - איש השלג - סדרת אליבר אל-שרי - רשום אל-שוקר - אל-חכים - שלום - צדק נוער טורביקס. - קערות בית ספר במתנה "ציפור פצועה" - עיראק - חכים אל סלאם ואפאנו זנג'י. - Tasysy Levels - עזאזל עונה על הנקודות של ניירות ההחלפה. - מנסור מקטיף קילאני - "רובה אל-אסלאם" - "אלחא הא-אלחטו". - "הארוחה שלי" הוא ליל האם, אנחנו יותר מסתם שתי אותיות. ג'מאל דאק מג'יד אל חכים עליו השלום: התעורר לא אעא חקק. - אל-דוחיאתי אל-דוחיאתי - חי את היום - "זריחה" - אל-חכים אל-סלאם אל-טברי מאהו - טושה ים אל-מסדארי - "ראודה גודאנג" בניין יפהפה. - "מנסור מיכאליף קוליאן" - רביע אל-סלאם אוול בארהי אמין סונוק אל-חאקה ואוודות. - ספינות היציבות, עליות, "אל-טאוור אל-ג'ראתי" - "שמס", - אל-חכים אל-סלאם ואואנו זינגי. . |
|||
שלום עליכם. - סלאח אל-סליחין - טאוויד אל-עזרא אל-דייני - בהאר אל-חכים אל-סלאם פי אל-מדינה - השיעים של ים אל-מסדארי - "מנסור אל-מח'לף קליאן" - "אלהם אל-סלאם ואל- טברי" - ויסאם אל-חקה ולואקיו. "ים" - אל-חכים שלום, העתיד והעתיד - טושי אל-מוסטאדי - חאג'ו אל-סנדק, ליבו של המחזאי דן עלא אל-עווארה "טיסת אלחריהטי" לילאתאדית - "סאן ברסינר" - מזרקת האיסלאם yutaayabirihilee maee min - Tashareeh ya Mustawade Sir. - "Mansur Mukhtlev Kilian" - "אביב השלום Vulitibra" "Alamasadaeek hualikaeat hualikaeat". - - "הציפורים המעופפות" - "אטואר הפצעים" - "אבח סי דיר פא יה דן הבל מאת פדריך, הוא הציב את אל-אשקר - רבי אסלם לאל-הקייה - איפה האתגר על האוותי" ותיאור " - אלג'ריור "אלסלאם אהירן באמנות הצעירים - אלשא "החנויות" - השכרת הרקע של "מיריד" סור." - "מנסור מוכתיף קיליאן" - "מעיין האסלאם לפניך - " העובדות הן האמת". אילהם אל-סלאם אל-אטבירילי דידה מיין - טישיה בלמסדארי - בעלות ברית "מסטודא סור" "המאוחסנים" - רקע נושא תגי של "מיריד סור". - "מנסור מכליף קיליאן" - "אלוהים יברך את נשמתך" - "העובדות יברך את האמת" - "ואדת אל-רחאי" לאילת אלמפקי "אתה מדבר איתי יותר" 3 פעמים דאקיק מגיד - אל חכים אל סלאם - רש"י. השופט חקין איש קם - טודא סירא דהית - "הוא" - חכמת קצב - שופט בסינאן מדינה - |
|||
שלום עליכם. - סלאח אל-סליחין - תוויד אל-עזרא אל-דייני - בהאר אל-חכים אל-סלאם פי אל-מדינה - השיעים של ים אל-מסדארי - "מנסור אל-מחלף קליאן" - "אלהם אל-סלאם ואל- טברי" - ויסאם אל-האקה ולואקיו. Sea yutaayabirihilee maee min - Tashareeh Ya Mustawade Sir. - "Mansur Mukhtlev Kilian" - "אביב של שלום Wulitbra" "Alamasadaeek Hualikaeat Hualikaeat". - - "הציפורים המעופפות" - "פצעי אטואר" - "אבא סי דיר פא יא דן אבל מפדריך, הוא הניח את אל-אשקר - רב אסלאם לאל-הקיה - איפה האתגר על האוותי" ותיאור " - אלגיור "אלסלאם אהירן באמנות הצעירים - אלשה "החנויות" - השכרת הרקע של "מיריד" סור." - "מנסור מוכתיף קיליאן" - "מעיין האיסלאם הוא בשבילך - "העובדות הן האמת" . אילהם אל-סלאם אל-אטבירילי דידה מיין - טישיה בלמסדארי - בעלי ברית "מסטודא סור" "המאוחסנים" - רקע עם תגיות "מיריד סור". - "מנסור מכליף קיליאן" - "אלוהים יברך את נשמתך" - "העובדות יברך את האמת" - "ואדת אל-רחאי" לאילת אלמפקי "אתה מדבר איתי יותר" 3 פעמים דקיק אומר - אל חכים אל סלאם - רש"י ה שופט חקין איש קם - טודא סירא דהית - "הוא" - חכמת קצב - שופט בסינאן מדינה - |
|||
א משלי שלמה בן דוד מלך ישראל; 2 לדעת חכמה ולימוד; לקלוט את דברי החכמה; 3 לקבל הדרכה בחוכמה, צדק, הגינות ויושר; 4 לתת להט לפשוטים, לצעירים ידע ושיקול דעת. 5 חכם ישמע וילמד עוד; ובעל תבונה יקבל עצת חכמים ו' להבין משל ופתרון; חכמים והמילים האפלות שלהם. 7 יראת אלוהים היא ראשית החכמה, אבל הטיפשות מבזה את החכמה והתחינה. 8 בני, שמע לתורת אביך, ואל תעזוב את תורתו של אמך 9 כי הם יהיו לקישוט חן לראשך ולשלשלאות על צווארך. 10 בני, אם חוטאים מפתים אותך, אל תסכים. 11 אם יאמרו בוא איתנו, נמתין לדם, הבה נענה חפים מפשע ללא סיבה; יב יפרחו חיים כקבר; ודי, כמו היורדים בבור: יג מצאנו כל דבר יקר, נמלא את בתינו בגזל; 14 השלך חלקך בקרבנו; יהי לכולנו בית אחד 15 בני אל תלכו איתם בדרך; הסר רגלך מדרכם 16 כי רגליהם רצות לרעה וממהרות לשפוך דם. 17 לשווא נפרשה הרשת לעיני כל ציפור. 18 וישכבו לדמם; הם צדים בסתר על חייהם. 19 כך הם דרכי כל רצון לזכות; שהורס את חיי בעליו. 20 חכמה זועקת; היא שומעת את קולה ברחובות 21 היא צועקת בראש החווה בשערי העיר היא עושה את דבריה לומר 22 עד מתי תאהב פשטות? והנבזים יהיו בעלים, והחלשים ישנו את דעתם? 23 החזירו אתכם אל תוכחתי הנה אשפוך את רוחי עליכם ואומר לכם את דברי. 24 כי קראתי ולא רצית; הושטתי את ידי, ואיש לא ראה; 25 אבל אתה יודע את כל-עצתי, ולא רצית בתוכחתי; אגיע לשיא כשיגיע הפחד שלך; 27 בבוא פחדך כמדבר ויבוא החורבן כמשרת; כאשר מצוקה וייסורים באים עליך. 28 ואז יקראו אלי ואני לא אענה; הם יחפשו אותי קודם, ולא ימצאו אותי. 29 כי שנאו ידע ולא בחרו ביראת אלוהים. 31 על כן יאכלו מפרי דרכם וישבעו בעצמם. 32 כי חילול האלילים הרג אותם ושבילי הרשעים השמידו אותם. 33 אבל כל השומע לי יחיה בביטחון וישתוק מיראת הרע. " |
|||
ההבטחה והאיום של יום התקומה [1] (בערבית: ים אל-קאימה, רומניזציה: ים אל-דין, ליט. |
|||
"יום תחיית המתים" או ערבית: יום דין, רומית: יום דין, ליט. "יום הדין"), שבו "כל בשר יקום מן המתים" ו"כל האנשים" ייקראו לתת דין וחשבון על מעשיהם ואמונותיהם במהלך חייהם עלי אדמות. הוא תיאר את ספרו הקדוש של האסלאם, הקוראן [הערה 1] [2] ואת תחיית המתים והשיפוט האובייקטיביים כ"מרכזיים להבנת האסכטולוגיה באיסלאם" כ"מסר המוחץ" לפיו יום התחייה נחשב למרכיב חיוני. של אמונה לכל המוסלמים, ושקריאה היא מאבק; [5] (בערבית: אל-קרייה), סורה 101 נקראת אל-קאיריה, המילה מופיעה בתהילים ט, ד, יא:1, יא:2, יא:3 אל-זלזאלה - רעידת האדמה; מילה זו מופיעה בפסוק 99.1 אל-סייקה - שינוי; [5] היום הראשון - היום הקשה, [5] היום הסובב - יום החיבוק [5] [יום אל-פסל. מפרידה.] [5] ספר התלמוד - פורענות גדולה [5] דיג - מציאות. [5] אם הדת: יום תחיית המתים [5] אם האמת, יום הצדק. 5] Mata Khasab - Day of Judgment - [6] (Arabic: عَلَمَةْ) is mentioned 39 times in the Qur'an [Note 2] (54:46, 25:11, 33:63, 30:55, 45:32 ) ), 69: 2, 79:42, 30:12, 54:1, 43:66, 21:49, 30:14, 22:1, 22:7, 20:15, 40:59, 43:61 , 42:17, 12:107, 15:85 וכן הלאה). |
|||
יום תחיית המתים; [6] (Arabic: يَوْمَ ٱلْقِيَـٰمَةِ) literally "standing on the Day of Judgment" although it "has come to refer to the entire series of events on the Day of Judgment", "although technically "al- ."' a means the שעה אמיתית", מדע מאת ג'יין סמית' ואיבון חדד; [7] זה מוזכר 70 פעמים בקוראן ביום הדין (לא! נשבע ביום הדין). הערה 3] בין המונחים הקשורים (לפי החוקרים סיין סמית' ואיבן חדד), אל-עור - "חצוצרה"; [7] Pana' - "הורס הכל חוץ מאלוהים".[8] אל-השר פירושו ההתכנסות" לקום מהחיים בגלל שיקול דעתם; [7] בת "ימזל הקריאה למשפט"; [7] אל-מדאד - "שיבה", "המונח המשמש תיאולוגים לרוב לכלל תהליך "של תחיית המתים, המשפט ו...העברה מגן עדן או גיהנום. [7] אל-מחשר-אימת מקום ההתכנסות; [9] אל-מחוף-הזמן לעמוד בפני אלוהים עבור אדם ו אישה. נשפטים ע"י אלוהים, וילד נולד. אז תאהב את ילדך, תאהב את בן/בת הזוג. V לאח ללא קשר לגזע קבל אל, תתגבר על כל המכשולים, תתמיד ותמיד תחזור בתשובה כשאתה טועה, אל תשחרר מהפיתיון (רוח) החיים שבך. בטח באלוהים, בשמחתו ובאהבתו, אתה יכול להיות עם אלוהים. האיחוד של שני גופים אלמותיים של לב ונפש יחווה את החסד הנצחי של אהבתנו ההדדית. ישוע צודק , התנ"ך. הוא סיפור אהבתו של אלוהים. עשה את עצמך נמוך ככל האפשר, ואהבתו של אלוהים אליך תהיה גבוהה. אתה האיש, אתה ה- אבא, אתה האמא, אתה גם הילד. כבשו תקווה יפה, אהבת ה' היא המטרה אלוהים - אהבתם של המאושרים איתי מעוררת את האמת שקשה לי לומר בגלל אהבתי לכולם לאהבת כולם |
|||
סדר, גדלות, עושר, משמעת, אלוהי, אמונה, תהילה, אומץ, אנושי, אהבה, שגשוג, הרמוניה, טוהר ללא קשר, כשומרי כדור הארץ, צמחים, טוב. - הקיום, הקיום ומחזוריות הטבע בזמן ובסיבוב הזמן, כדי שהעולם הזה תמיד יהיה פורה ומשגשג, תחיו למען ילדיכם, הדת, השלטון, המערכת הדתית והעם, להיות מסוגלים להרגיש, ליהנות, ליהנות, לחרוג מגבולות האנשים שכן, ילדינו העתידיים, יראו אותם חיים בשלום, בשלום, גדלים, מתאהבים, גדלים, תהנו, יגדלו, תתחזקו ולשרוד איך זה יכול לִהיוֹת? ממה אנחנו נהנים עכשיו בלי צלקות, הרס, תאונות, פציעות, עוני, מחלות, מחלות, עושר ושלום אוניברסלי, השבח לאל אמא כל יכול התעוררתי לאמת בשבילי שקשה לומר אותה בגלל אהבתי לכולם מאתנו האהבה של כולם היא ההרמוניה של אחווה וידידות אהבה וכבוד כבני אדם, ללא הבדל של דת, לאום, סדר, גדלות, עושר, סדר, אלוהים, אמונה, תהילה, אומץ, אחוותינו כלפי האנושות, אהבה, שגשוג, הרמוניה, טוהר, כמגן על העולם, הצמחים, הרווחה וקיומו של הטבע והר אוטיה שלו במהלך מחזוריות הזמן והזמן, כדי שכדור הארץ תמיד ישגשג וישגשג, וגם תחיה למען ילדים, מקור הדת, השלטון, הסדר של האדם, המסוגל להרגיש, ליהנות, ליהנות. ולהתעלות מעל קו הגברים, והזמן שלפני ילדינו, ולראות אותם חיים בשלום, בשלום ובשגשוג, באהבה, ובשגשוג, ובשמחה, ובשגשוג ושגשוג. כוח והישרדות איך לשרוד? מה שאנחנו עכשיו בלי אשמה, בלי הרס, בלי תאונה, בלי פציעה, בלי עוני, בלי כאב, |
|||
אני נהנה ללא סבל, ללא עושר ושלווה מושלמת, כל השבחים שייכים לאל הכול יכול. לאהוב אחד את השני ללא קשר לגזע זה כמו להתאהב. גבר ואישה נפגשים ואז מביאים ילדים לעולם. אז תאהב את ילדיך, תאהב את אשתך. אהבו את אחיכם ללא קשר לגזע, התגברו על כל המכשולים, התמידו וחזרו בתשובה תמיד כשאתם טועים, אל תשחררו את פיתוי החיים (הרוח) שבכם. סופי צעד אחד, תחשוף את אהבתך, תתן את עצמך לאהבה עד שתסתיים האהבה המסתורית, העולם מוכן לאסוף צער, תן לה להתפורר בהשפלה, היא לא תשתנה, היא שולטת בך, מתחבאת בידית 'חיתולים' ונוירונים ' VS סופי נעלמה מהעין שם כדי ליהנות ממך והוא בוודאי לעולם לא ייפרד אם וילון הצמר יכבה האור לא נראה בהיר זה כואב זה כואב כל הדרך שאתה בשליטה מוסתר בתנומות ונוירונים.' השווה דאגתי לצעוד את דרכך ממאהב למאהב שלי במסירותך לאהבתי, שתתפורר בהשפלה היא לא תשתנה סופי נעלמה מהעין שם כדי להנות ממך וכאשר וילון הצמר ייסגר אולי לעולם לא יגיד שלום האור לא נראה בהיר, זה סידור מעצבן. הלכתי לשם ליהנות. |
|||
אתה לא בטוח? תן לזה לקרות שוב ושוב אני לא כל כך צייתן תחזרו בתשובה ביחד לפני שיהיה מאוחר מדי העולם מתחיל שבוע רגע אתה אבוד זכור שיש חיים לאחר המוות זכור את סליחתו של אלוהים זכור את המוות זכור את הכאב זכור זאת רק כאשר יש לך אי פעם חטאת בחייך, האם חטאת, וכמה פעמים פעלת בצורה לא מוסרית? זכור ידידי, זכור את העולם הבא, נסה לומר, אני מבקש סליחה מהקב"ה, הסתכל שם וראה מה יש, האם אפילו אלו שנפלו על הארץ לא חיו? למרות שאלוהים נסלח, המאמינים רואים את האור של אלוהים. |
|||
רישי (אלוהים) שייך לה' ואלוהים, יברך אותו ה' ויתן לו שלום. אם תבוא אליו לבד, הוא ייקח אותך. אם יבוא (אליו) לבד (אשתו) הוא יגן עליה (איתו). אם תכיר אותו, תמצא שלום. אם אתה לא יודע, אתה הולך הלוך ושוב [בחוסר נוחות]. אבל זה מה שהוא רוצה, לא את קמע החיות שלה. אתם מטעים את עצמכם, אז כשאלוהים מכסה ועוטף את נשמתכם, הוא מרמה גם אותם (את הנבראים). כך החליט וראה (קיומם). ישנן שתי מעלות שניתן להרוס על ידי חטא או פשע: ציות לפקודות אללה ומחילה על עבירות. והסימן שה' בוחר להיות טוב הוא לדעת את טובת כל בריותיו של ה' ולהיות רע לעצמו. עשה את לבך כדג בים, חצי נפלאות של מי שסומך על כוח צדקתו, שהוא..." |
|||
====Malek==== |
====Malek==== |
||
* [[Malek Ashraf]] (died 1357), a Chupanid ruler of northwestern Iran during the 14th century |
* [[Malek Ashraf]] (died 1357), a Chupanid ruler of northwestern Iran during the 14th century |
Revision as of 09:22, 24 March 2023
Pronunciation | Arabic: [maː.lɪk] "Ma-Lick" |
---|---|
Gender | Male |
Origin | |
Word/name | Arabic or Greenlandic (unrelated) |
Meaning | Owner (مَالِك) King (مَلِك) Ocean wave (Greenlandic) |
Other names | |
Alternative spelling | Malek, Maleek, Malick, Maalek, Mallik, Malyk |
Related names | Malik, Melech |
Malik, Maleek, Malek or Malyk (Arabic: مَالِك or مَلِك) (Urdu & (Persian): مالک) (/ˈmælɪk/) is a given name of Arabic origin.[1] It is both used as first name and surname mainly in several Muslim countries and communities.
Several Semitic language traditions uses its homonym and other different versions of it. In Arabic, Malik (Malek) مَالِك means owner, and Malyk (Malyeek) مَلِك means king. Its homonym, though other sounding, Moloch also means king or lord in Aramaic, as does the Modern Hebrew מֶלֶךְ (mélekh). It also means belonging of Amanda. These and many other forms in most of the Semitic languages stem from a common Proto-Semitic root.
Unrelated to the use in Arabic and Semitic languages, Malik is also a common first name for men in Greenland (the ninth most common in 2021),[2] and it means "ocean wave" in Greenlandic.[3]
People with the name
Given name
Malek
- Malek Ashraf (died 1357), a Chupanid ruler of northwestern Iran during the 14th century
- Malek Awab, Singaporean footballer
- Malek Bennabi (1905-1973), Algerian writer and philosopher
- Hasan Malek (born 1946), Malaysian politician
- Malek Boutih (born 1964), French politician and activist
- Malek Chergui (born 1988), French footballer of Algerian descent
- Malek Jandali (born 1972), German-born Syrian-American pianist and composer
- Rami Malek (born 1981), American-Egyptian actor
- Malek Jaziri (born 1984), Tunisian tennis player
- Malek Koussa (born 1971), Syrian footballer
- Malek Maktabi, also known as Malik Maktaby, Lebanese television presenter
- Malek Mouath (born 1981), Saudi Arabian footballer
Malik
- Malik Al Nasir (born 1966), British author and spoken word poet
- Malik Ambar (1548–1626), Siddi military leader
- Imam Malik ibn Anas (ca. 711–795), Islamic scholar of jurisprudence
- Malik Amin Aslam (born 1966), Pakistani environmentalist and politician
- Malik Abdul Basit (1972–2020), American rapper known as Malik B.
- Malik Bendjelloul (1977–2014), Swedish documentary filmmaker, journalist and actor
- Malik Cunningham (born 1998), American football player
- Malik Dinar (died 748), Persian scholar and traveller
- Malik Fitts (born 1997), American basketball player
- Mälık Ğabdullin (1915–1973), Kazakh-Soviet writer, professor, philologist, participant of the Great Patriotic War
- Malik Harrison (born 1998), American football player
- Malik Henry (born 1998), American football player
- Malik Herring (born 1997), American football player
- Malik Jackson (disambiguation), multiple people
- Malik Jefferson (born 1996), American football player
- Malik Kafur (died 1316), first Hindu (later converted to Islam) and prominent military general of Delhi Sultan Alauddin Khalji
- Malik Maharramov (1920–2004), Soviet–Azerbaijani soldier and Hero of the Soviet Union
- Malik Monk (born 1998), American basketball player
- Malik Müller (born 1994), German basketball player
- Malik Newman (born 1997), American basketball player
- Malik Obama (born 1958), Kenyan–American businessman and half-brother of Barack Obama
- Malik Reed (born 1996), American football player
- Malik Riaz (born 1954), Pakistani businessman and real estate developer
- Malik Saad (1959–2007), Pakistani police officer
- El-Hajj Malik El-Shabazz, The Muslim name of Malcolm X (Malcolm Little) (1925–1965), African-American Muslim minister and human rights activist
- Malik Shah, multiple Seljuk sultans
- Malik Izaak Taylor (1970–2016), American rapper known as Phife Dawg
- Malik Taylor (American football) (born 1995), American football player
- Malik Tillman (born 2002), German footballer
- Malik Willis (born 1999), American football player
- Malik Yoba (born 1967), American actor and singer
- Malik Yusef (born 1971), American spoken word poet, rapper, writer, actor and producer
Malick
- Malick Badiane (born 1984), Senegalese basketball player
- Malick Mane (born 1988), Senegalese footballer
- Malick Sidibé (1935/36–2016), Malian photographer
- Malick Sall (born 1956), Senegalese lawyer and politician
- Malick Sy (1855–1922), Senegalese Sufi leader
Maleek
- Maleek Berry (born 1987), British record producer and recording artist
- Maleek Irons (born 1996), Canadian football player
Malyk
- Malyk Hamilton (born 1999), Canadian soccer player
Malique
- Malique Ibrahim (born 1977), Malaysian rapper
Surname
Malik
- Aamir Ali Malik (born 1977), Indian actor and model
- Abd al-Malik ibn Marwan (644/647–705), Umayyad caliph
- Adam Malik (1917–1984), Indonesian politician and journalist
- Adnan Malik (born 1984), Pakistani actor, director and producer
- Akhtar Hussain Malik (died 1969), Pakistani general
- Amaal Malik (born 1991), Indian music director, composer and singer
- Ammar Malik (born 1987) American songwriter
- Anas ibn Malik (c. 612–c. 712), Companion of the Prophet Muhammad
- Angeline Malik (born 1975), Pakistani director, actor, producer, model and activist
- Anmol Malik, Indian author, singer and songwriter
- Armaan Malik (born 1995), Indian singer, songwriter, record producer and actor
- Anu Malik (born 1960), Indian music director and singer
- Art Malik (born 1952), Pakistani-born British actor
- Ayisha Malik, British writer of Pakistani descent
- Charles Malik (1906–1987), Lebanese philosopher and diplomat
- Dua Malik, Pakistani singer
- Fredmund Malik (born 1944), Austrian economist and management consultant
- Habib Malik (born 1954), Lebanese–American professor of history and cultural studies
- Haidar Malik (died 1627), Mughal administrator and soldier
- Himanshu Malik (born 1973), Indian actor, screenwriter and producer
- Hisham ibn Abd al-Malik (691–743), Umayyad caliph
- Jan Malík (born 1992), Czech footballer
- Jana Malik (born 1974), Pakistani actress
- Jawad Rafique Malik, Pakistani civil servant
- Jitendra Malik (born 1960), computer vision researcher
- Kenan Malik (born 1960), Indian-born English writer, lecturer and broadcaster
- Keshav Malik (born 1924), Indian poet, critic, art scholar and curator
- Koel Malik (born 1982), Indian actress
- Maszlee Malik (born 1974), Malaysian politician
- Marek Malík (born 1975), Czech ice hockey player
- Meghna Malik, Indian actress
- Michael J. Malik Sr (born 1954), American developer and entrepreneur
- Mohit Malik (born 1982), Indian actor
- Muhammad Asad Malik (1941–2020), Pakistani field hockey player
- Nikunj Malik (born 1989), Indian actress
- Osama Malik (born 1990), Australian soccer player
- Rehman Malik (1951–2022), Pakistani politician and special agent
- Sakshi Malik (born 1992), Indian wrestler
- Saleem Malik (born 1963), Pakistani cricketer
- Satya Pal Malik (born 1946), Indian politician
- Shoaib Malik (born 1982), Pakistani cricketer
- Shoaib Malik , Pakistani cricketer
- Štefan Malík (born 1966), Slovak racewalker
- Steve Malik, American businessman and sports executive
- Syed Abdul Malik (1919–2000), Indian writer
- Tashfeen Malik (1986–2015), Pakistani terrorist
- Ved Prakash Malik, Indian general
- Veena Malik (born 1984), Pakistani actress
- Yakov Malik (1906–1980), Soviet diplomat
- Yasin Malik (born 1966), Kashmiri–Indian separatist leader
- Zayn Malik (born 1993), English singer and songwriter
Malick
- Peter Malick (born 1951), American musician
- Terrence Malick (born 1943), American director
- Wendie Malick (born 1950), American actress and fashion model
Malyk
- Mitchel Malyk (born 1995), Canadian luger
- Vasyl Malyk (born 1968), former Soviet and Ukrainian footballer and Ukrainian football coach
- Volodymyr Malyk (1921–998), Soviet-Ukrainian writer
Fictional characters
- Malek the Paladin, a fictional character from the video game series Legacy of Kain
- Malik Al-Sayf, a fictional character from the video game series Assassin's Creed
- Malik, a fictional character from the Malaysian film series KL Gengster
- Malik Begum, the main protagonist of the British web series Corner Shop Show played by Islah Abdur-Rahman
- Malik Caesar, a fictional character in the 2009 video game Tales of Graces
- Faridah Malik, a fictional character from the 2011 video game Deus Ex: Human Revolution
- Sally Malik, a fictional character in the television series Being Human
- Malik Wright, a character from the American comedy-drama television series The Game (since 2006)
- Malik Ishtar, a character from Japanese manga and anime series 'Yu-Gi-Oh'
- Jack Malik, the protagonist in the 2019 movie Yesterday
References
- ^ Malik-Arabic name
- ^ "Første fornavne [NADT5]". Statistics Greenland. Retrieved 30 January 2022.
- ^ Knippel, L.O. (12 March 1999). "Grønlandsk kunst udsprunget af et savn". JyllandsPosten. Retrieved 30 January 2022.