Rho railway station: Difference between revisions
Appearance
Content deleted Content added
No edit summary |
mNo edit summary |
||
Line 7: | Line 7: | ||
|province = [[Province of Milan|Milan]] |
|province = [[Province of Milan|Milan]] |
||
|region = [[Lombardy]] |
|region = [[Lombardy]] |
||
|line = [[Turin–Milan railway|Turin–Milan]]<br>[[ |
|line = [[Turin–Milan railway|Turin–Milan]]<br>[[Rho–Gallarate–Arona railway|Rho–Gallarate–Arona]] |
||
|distance = {{convinfobox|134.571|km||mi}}<br>from [[Torino Porta Nuova railway station|Torino Porta Nuova]]<br>{{convinfobox|16.348|km||mi}}<br>from [[Milano Centrale railway station|Milano Centrale]] |
|distance = {{convinfobox|134.571|km||mi}}<br>from [[Torino Porta Nuova railway station|Torino Porta Nuova]]<br>{{convinfobox|16.348|km||mi}}<br>from [[Milano Centrale railway station|Milano Centrale]] |
||
|elevation = |
|elevation = |
||
Line 42: | Line 42: | ||
|map loc cap = |
|map loc cap = |
||
|}} |
|}} |
||
'''Rho railway station''' is a railway station in [[Italy]], that serves the town of [[Rho, Lombardy|Rho]]. Located on the [[Turin–Milan railway]], is also origine of the [[ |
'''Rho railway station''' is a railway station in [[Italy]], that serves the town of [[Rho, Lombardy|Rho]]. Located on the [[Turin–Milan railway]], is also origine of the [[Rho–Gallarate–Arona railway|Rho–Gallarate–Arona]]. |
||
==Services== |
==Services== |
Revision as of 11:01, 2 August 2012
Rho | |
---|---|
General information | |
Coordinates | 45°31′27″N 09°02′36″E / 45.52417°N 9.04333°E |
Operated by | Trenord |
Managed by | Rete Ferroviaria Italiana |
Line(s) | Turin–Milan Rho–Gallarate–Arona |
Distance | 134.571 km (83.619 mi) from Torino Porta Nuova 16.348 km (10.158 mi) from Milano Centrale |
Platforms | ? |
Other information | |
Classification | silver |
History | |
Opened | October 18, 1858 |
Electrified | October 14, 1901 |
Rho railway station is a railway station in Italy, that serves the town of Rho. Located on the Turin–Milan railway, is also origine of the Rho–Gallarate–Arona.
Services
Rho is served by the lines S5 and S6 of Milan suburban railway network, operated by the lombard railway company Trenord.
See also
External links
Wikimedia Commons has media related to Rho train station.