Jump to content

User talk:Jazbar/sandbox: Difference between revisions

Page contents not supported in other languages.
From Wikipedia, the free encyclopedia
Content deleted Content added
Jazbar (talk | contribs)
Created page with 'Gospodje kriminalci Ko boste napisali za SD da so nasledniki partije ki je pomorila 100.000 Slovencev, da so iz njihovih vrst tajkuni, ki so oropali Slovence, k...'

Jazbar (talk | contribs)
No edit summary
Line 1: Line 1:
Gospodje kriminalci
Gospodje kriminalci

Ko boste napisali za SD da so nasledniki partije ki je pomorila 100.000 Slovencev, da so iz njihovih vrst tajkuni, ki so oropali Slovence, ko boste napisali za starega udbaša Jelinčiča da je sodeloval pri organizacijaah likvidacij slovenskih izseljencev, da ima dva člana v zaporu... Potem boste lahko zaradi mene napisali da člani SSN visijo z dreves kot opice.
Ko boste napisali za SD da so nasledniki partije ki je pomorila 100.000 Slovencev, da so iz njihovih vrst tajkuni, ki so oropali Slovence, ko boste napisali za starega udbaša Jelinčiča da je sodeloval pri ovajanju in organizacijah likvidacij slovenskih izseljencev, da ima dva člana v zaporu... Potem boste lahko zaradi mene napisali da člani SSN visijo z dreves kot opice.

Dotlej pa kriminalci, korumpirane prste stran od poštene SSN. Jernej (Yerpo) zakaj se bojiš moderirati naprej?
Dotlej pa kriminalci, korumpirane prste stran od poštene SSN. Jernej (Yerpo) zakaj se bojiš moderirati naprej?

Revision as of 10:51, 4 May 2014

Gospodje kriminalci

Ko boste napisali za SD da so nasledniki partije ki je pomorila 100.000 Slovencev, da so iz njihovih vrst tajkuni, ki so oropali Slovence, ko boste napisali za starega udbaša Jelinčiča da je sodeloval pri ovajanju in organizacijah likvidacij slovenskih izseljencev, da ima dva člana v zaporu... Potem boste lahko zaradi mene napisali da člani SSN visijo z dreves kot opice.

Dotlej pa kriminalci, korumpirane prste stran od poštene SSN. Jernej (Yerpo) zakaj se bojiš moderirati naprej? Politično obračunavanje na wikipediji ni dovoljeno, dovoljeni so le goli fakti, ki niso vzeti iz konteksta.