Jump to content

User talk:Sunfyre: Difference between revisions

Page contents not supported in other languages.
From Wikipedia, the free encyclopedia
Content deleted Content added
Some falafel for you!: new WikiLove message
Tag: wikilove
Line 3: Line 3:
{| style="background-color: #fdffe7; border: 1px solid #fceb92;"
{| style="background-color: #fdffe7; border: 1px solid #fceb92;"
|style="vertical-align: middle; padding: 5px;" | [[File:Falafel award.png|120px]]
|style="vertical-align: middle; padding: 5px;" | [[File:Falafel award.png|120px]]
|style="vertical-align: middle; padding: 3px;" | ما که شما را خیلی دوست داریم و همین جا می مانم [[w:fa:ویکی‌پدیا:از_تهدیدهای_قانونی_غفلت_مکنید]] امیدوارم به راه راست هدایت شوید. یکبار نشد با یکدگیر حرف بزنیم و مشکلاتمان را با هم حل کنیم چون من فقط با شما درگیر هستم نه با ویکی پدیا
|style="vertical-align: middle; padding: 3px;" | ما که شما را خیلی دوست داریم و همین جا می مانم [[w:fa:ویکی‌پدیا:از_تهدیدهای_قانونی_غفلت_مکنید|از_تهدیدهای_قانونی_غفلت_مکنید]]امیدوارم به راه راست هدایت شوید. یکبار نشد با یکدگیر حرف بزنیم و مشکلاتمان را با هم حل کنیم چون من فقط با شما درگیر هستم نه با ویکی پدیا من هم مثل شما که از دوستان مدیرتان کمک میگیرد از دوستان هم مخرج کمک می گیرم پس فرق چندانی با هم نداریم اگر می توانستیم این مشکل شخصی که بین من و شما هست را با گفت و گو حل کنیم خیلی خوب میشد

من هم مثل شما که از دوستان مدیرتان کمک میگیرد از دوستان هم مخرج کمک می گیرم

پس فرق چندانی با هم نداریم

اگر می توانستیم این مشکل شخصی که بین من و شما هست را با گفت و گو حل کنیم خیلی خوب میشد

اما شما با فرار به جلو سعی می کنی یک طرفه نزد قاضی بروی [[User:Iran2006|Iran2006]] ([[User talk:Iran2006|talk]]) 09:24, 17 November 2016 (UTC)
اما شما با فرار به جلو سعی می کنی یک طرفه نزد قاضی بروی [[User:Iran2006|Iran2006]] ([[User talk:Iran2006|talk]]) 09:24, 17 November 2016 (UTC)

Revision as of 09:30, 17 November 2016

Some falafel for you!

ما که شما را خیلی دوست داریم و همین جا می مانم از_تهدیدهای_قانونی_غفلت_مکنیدامیدوارم به راه راست هدایت شوید. یکبار نشد با یکدگیر حرف بزنیم و مشکلاتمان را با هم حل کنیم چون من فقط با شما درگیر هستم نه با ویکی پدیا من هم مثل شما که از دوستان مدیرتان کمک میگیرد از دوستان هم مخرج کمک می گیرم پس فرق چندانی با هم نداریم اگر می توانستیم این مشکل شخصی که بین من و شما هست را با گفت و گو حل کنیم خیلی خوب میشد

اما شما با فرار به جلو سعی می کنی یک طرفه نزد قاضی بروی Iran2006 (talk) 09:24, 17 November 2016 (UTC)[reply]