User talk:JamesOkurkinPrdelkinWatson
Vačice Vejvančice (talk · contribs)
|
- Hi, my name is opossum Vačice Vejvančice. I'm Silesian. My English is not perfect. I apologize for my mistakes. Aby ty ninja zplesnivěla ty dilino.
- Moje vandalizmy
- Moje loutki
- Muj bordel
- Muj bordel2
- Muj bordel3
- Nove pyčoviny
- Stara spadla do žumpy
- Chci zničit tyhle články
- Članki na hovno
- Članki od správců - obsahuji pyčoviny
- Tyhle tak stojej tak za hovno, že tu nemaj co dělat
- Jak moc sem dnes poškodil Wikipedii
- Šablony k posilani uživatelů do prdele
- Wikiprojekt:Česko - Česka Wikipedie
- Wikiprojekt:Česko - hnusne článki
- Wikiprojekt:Česko - članki k zlepšeni
- Tyhle článki sem ztratil, he he
- Jak provádět vlastní výzkum
- Jak ho vložit do Wikipedie
- Jak vkladat do Wikipedie spam
- Slovnik
Vejvančický, neboj tuhle stránku nigdo nesleduje a česky tu stejnak nigdo nerozumi, gdybych byl zly, tak ti to provedu přimo v tvem jmennem prostoru. Neni to myšleno jako tvoje urážka a nic proti tobě nemam, jen si prostě z tebe dělam prdel (jako si ji dělam ze sebe). Ale posledně si mě nasral, bo si neopbnovil moje članki tak si tim nebuď taki isty!
User:Správce enwik
| ||
Čau kokoty, moje jmeno je Doktor Kundořez a pochazym z Ameriki. Na Wikipediji sem už elši dobu. V běžném životě se živym jako zloděj, popelář a čystič zachodu. Mam vysoke vzdělani, do mateřske školi sem chodil tyden (pak mě vyhodili bo sem se choval jak kreten). Tož je nadmiru samozřejmě že som tež velyce intelygentni, moje IQ je 0.
Co sem zrobyl na wiki
Tak učet sm si založyl už davno, bo jednou sem chtěl do wikipedie napisat nějake chujoviny ale tož sem to cyp, že sem nevěděl, že mužu editovat tež neregistrovany. Za par roku sem zistil, že sem to zrobil dobře a teraz a pak, po tom co sem tu napsal pěknu kupu chujovin a nasral hafo ludi, tak mě tu zvolily spravcem!!! Jaj vy kokoti, zablokuju každego, gdo se mi nebude lybyt a tož je na tom take fajne! Na spravedlnost seru, ved ja ani nevim co to je.
Muj den
Každy den čumim na Krtečka a honim si u toho chuja, přy tom postřikam televizu aj moju staru, kera leži nalita pod televizorem. Pak sy dam pivo a du srat, vyseru jako vždycki vedle hajzlu, tož aby stara měla z čego vařyt a du editovat. Po několika pivech sem už zlyty jak kurva a tak to dobře de. Prohlednu oposledni změny, zablokuju z prdele par lidi a du napisat nějake pyčovyny do članku. Tagle sedim u wikipedie cely den, občas se přy tom jak sem zabrany do editovani, bezduvodneho blokovani a mazani, tak se pochčiju a ty chcanki natečou do zasuvek tak něgdy dostanu ranu elektrikou. Večer sem už uplně zlyty a pobliju si klavesnici a tim den na wiki pro mě konči. Večer udělam nějaku sračku k věčeři a pak gdyž se vratim aby vyměnil klavesnici, tak tu novu znova pobliju a tak si pustim něco v televizi (bo pivo došlo a ja už jestem skoro střizlyvy tak něco trochu inlektualneho). A pak du spat. Dalši den je už pracovni a tak vyjedu s hovnocucem, vysaju několik žump, sem debil tak samozřejmě do několika žump spadnu. Vyčistim rukou několik hajzlu a domu vratim cely od sraček. Hadry si svleču, hodim je stare na hlavu a ta smrady padne a leži až do rana.
Vzkaz od Včelky Máji (Toma646): Mrdej mě šukej mě ach ach ach
Barnstar for you
The Sockpuppetmaster barnstar | |
Hi Toma646, you created more than 50 sockpuppets and for it you belongs this barnstar! Vejvančický (talk) 13:39, 10 March 2014 (UTC) |
Barnstar for you
The true talking barnstar | |
Hi Toma646, nobody talk so much truthfully that you! And thans for it, that you tell true everybody, including admins.Vejvančický (talk) 13:39, 10 March 2014 (UTC) |
Characters in Maya the Bee
This is a list of characters in all the various series of the children's television anime serial Maya the Honey Bee. This list is incomplete.
Characters
Main characters
- Maya (or Maja) - Nejlepši postava. Je velmi chitra a dobracka, každemu chce pomoct. Byl tu članek o ni a gdyby ho nějaki čurak nesmazal tak tu byl dodnes.
- Willy (or Willi) - Liny, nejrači žere a chrápe.
- Alexander - A mouse. Chitra myš.
New characters in the newer series
- Kurt - Tata Bena
- Beeswax - Fuj Beeswax, jeho šišatou a blbou hlavou se čistěj hajzly. Debil, kokot, pyčus, cyp. Ma IQ 0 a skurvi na co sahne, ve volnem čase dělá správce enwiki. Miluje pravidla.
- Wasps - Tři dementni vosy bez mozku, Maj šefa kereho sere jak su tupe. Vubec nejblbějši je ta silna.
- Walter - Debilni moucha, co furt vyřvavala že přyde přišera a hovno. Pak gdyž přyšel ten slimejš keremu řikal přišera tak ho to malem jeblo.
- Beatrix - Motyl.
- Ben - Fajny brouk až na to, že tu svoji guli hnoje a hoven uplně miluje.
- Shelby - Šnek, melancholik.
- Paul - Fajny velitel mravencu
- Queen of hive - Kralovna úla, je nejchitřekjši a včela a je mnohem chitřejši jak Beeswax.
- Lara - PYYYČČČČČČČČČAAAAAAA , namyšlena, talent ma tak akorat na vytahovani se. Lepši narvat hlavu do hnoje než ji posluchat jak zpiva. Je to KURWA co mysli jen na sebe. Uděla si klidně otroky z ostatnich, divim se že ji Mája nevyliska, ať už konečně Studio 100 vymysli dil gde Mája tu pyču vyliska.
- Ludivina - Na tu sme zapoměli, nejdebilnějši postava vubec. Byla z ni kralovna, kralovna duležita jak hovno, gdyby ul vedla dyl tak cely spadne. Namyšlena, nic ji neni dobre. A ten idiot Beeswax zvolil místo Máji kralovnou tuhle pyču!
- Ptak – Kapitan, jagodka vperedi! To si řyka sam pro sebe! Zapsat do Guinesovy knihy rekordu jako nejdebilnějši stvořeni na světě.
Campbellův ostrov =
Campbellův ostrov je největší ostrov na světě. V současnosti je zapsán v seznamu UNESCO. Je na něm největči město na světě.
Historie
Ostrov objevil Vladimir Putin, když hledal místo, kam by mohl narvat všechny správce enwiki. Nakonec našel dobře odlehle misto, gde bude jistota že se už nigdo ze správcú nevrati.
Obyvatelstvo
Ostrov obyvaj správci enwiki a je jich dost, ale stejnak každy ma na ostrově dostatek mista a svoji popelnici kde bydli. O svuj zdravy životni styl se nemusej bát. Žerou megaherby, ptáki a ryby. Na ostrově nechibí ani internet, ma pro ně jen jedinu pro ně velku vadu, možnost editace je u tamni wifi zablokovana, protože tyhle kreteni nedovedou nickloudneho na Wikipedii robit.
Podnebí
Podnebí ostrova je extrémně oceánské, zatažené, větrné a vlhké. Průměrně je zde 650 hodin slunečního svitu v roce a 59% dní svítí slunce méně než jednu hodinu denně. Na vrcholcích hor, které často pokrývají mračna je tato doba ještě kratší. Srážky jsou okolo 1400 mm za rok, nejvíce těchto srážek padá formou mrholení či slabého déště. Deštivo je v průměru 325 dní v roce. Větry s nárazy přes 100 km/h se vyskytují průměrně 100 dnů v roce i v těch nejméně větrných oblastech. Průměrná roční teplota je 6°C. Amplituda průměrných měsíčních teplot je 5°C a stejně tak amplituda denní nejvyšší a nejnižší teploty je pouze okolo 5°C. Nejnižší zimní teploty klesají jen slabě pod bod mrazu (do -5°C), letní dosahují obvykle hodnot do 15°C a tuto hranici překračují jen výjimečně. Dnů se sněhovou pokrývkou je 1-3 ročně.
Data ze zdejší meteorologické stanice jsou dostupné jen do velmi mladé historie (od roku 2004). Nejnižší naměřená teplota byla -7°C 29. Července 2011 a nejvyšší 19°C 13. Prosince 2005.
Jednotlivé roky
Rok | Nejnižší a vejvyšší denní teplota dne s nejvyšší teplotou, °C | Nejnižší a vejvyšší denní teplota dne s nejnižší teplotou, °C | Počet dní se sněhovou pokrývkou |
---|---|---|---|
2004 | 11/15 | -2/1 | 2 |
2005 | 7/19 | 0/2 | 0 |
2006 | 7/14 | -1/1 | 0 |
2007 | 10/18 | -3/-1 | 7 |
2008 | 8/17 | -1/1 | 1 |
2009 | 4/15 | -2/0 | 3 |
2010 | 6/15 | -1/2 | 2 |
2011 | 8/15 | -7/2 | 1 |
2012 | 10/16 | -1/3 | 2 |
Živočichové a rostliny
Správci enwiki su hlavni živočichove na ostrově, a až tam všechny ptaki kytki a ryby sežerou tak zbudou jen jejich kostry, bo zdechnou hlady.
Forografie
-
Megaherb Bulbinella Rossii (nahrada Marihuany pro spravce, tež dobre žradlo).
-
Zdejší velké trávy o kere enwiki správci zakopavaj denodenně.
-
Co čumiš pyčo, mam tě klovnut do prdele?
-
Pláž, při 12 stupnich se tu přijemně koupe.
-
Campbellské kachny.
-
Pláň s megaherbama
-
Luxusni vila gde spolu spravci mrdaj.
-
Megaherby + trávy.
Včelka Mája se vrátí a nakope tu všem prdel
Moderní (hnusna) zahrada
Moderni zahrada je to nejhnusnějši co člověk gdy stvořil. Taku zahrady si pořizuji jen debilove bez fantazije (a proto ji maj spravci enwiki) Tenhle typ vymysleli spravci enwiki a pak se rozšiřil do světa.
Popis
VELKE HOVNO!
Výhody
- žadne
Nevýhody
- cswiki by měla milion článků dřív než by sme to tu vypsali
Pisnička věnovana spravcum enwiki
Hej wikiadmine, co zas buzeruješ
članek jsi smazal, tož si taka svině
pravidla ty znaš, tak je zneuživaš
že blok sem obešel, tož kurva pravda je
Hej wikiadmine, tahni do prdele
esli mě nasereš, kopnu tě do řitě
mam doma hovnocuc, a tak vysaju tě
tak na to rači ser, na pokoji mě nech
Při psani na wiki, se furt skryvam
Dufam že mě nevyhmatne ňaka svině
A esli vyhmatne tak se hned vrati
Tahněte všeci svině do prdele
Přileze zas ten čurak a članek mi smaže
a všecki dobre editace hnedka zrevertuje
tak ja mu napišu, ja na tebe seru
a gdyž to nepomuže, tak na ANI pude
Hej wikiadmine, tahni do prdele
esli mě nasereš, kopnu tě do řitě
mam doma hovnocuc, a tak vysaju tě
tak na to rači ser, na pokoji mě nech
A esli vyhmatne tak se hned vratim
Hej wikiadmine, ty jeden debile
založil sem članek a byl už upraven
maš smulu pyčusi, mazani je nemožny
tak si urvi palici a naser do ni
Robiš tu ze sebe wikikinga
ale doopravdy si kus hovna
kolik lidi ocaď tvoji vinou zdrhne
jsi velka ostuda Wikipedie
Robiš tu ze sebe wikikinga
ale doopravdy si kus hovna
kolik lidi ocaď tvoji vinou zdrhne
jsi velka ostuda Wikipedie
Maya the Bee (character)
This is good article. |
Maya the Bee | |
---|---|
File:Biene Maja altered BitteRechtFreundlich.tif | |
First appearance | In book Die biene Maja |
Created by | Waldemar Bonsels |
In-universe information | |
Gender | Female |
Occupation | Worker honeybee |
Spouse | Willy |
Maya the Bee is fictional character bee in serial and book Maya the Bee. She's behave is good, fair, happy and she with pleasure help everybody. In many cases she influence happenings on the meadow. She was born in bee hive. In hive she's best friend drone Willy, he help she with break from hive, but he go Maya soon unsuccessfully return to hive, that Willy stayed with she on meadow. In contrary with older seasons in third season (new 3D series from 2012) Maya live nearness the hive, Willy with Maya every day, but he go sleep to hive, Maya every day meet with other bees from hive and she help her hive witch other insect on meadow. In older series Maya was far away from her hive and she was no meet bees from her born hive. In beginning of third season Beeswax wanted Maya eject from hive, because he was worried, that other bees will behave as Maya. Queen of the hive it him dissuade, after it, that Maya salvage shes teacher Cassandra. Maya is very adventurous, and it she do in many cases big problems. For example Maya survived winter on meadow, she was lost in underground corridors, ant commander she was too. She was do hostage for Thekla, so that she rescue unfamiliar bug.
Appearance
Her appearance in contrary with other anime characters is variable. In first season her head rounded, but in second season is oval. In third season she is very slim beside older seasons and her head is rounded and she have longer feelers. Yet Maya is bee, she have wasp colours (yellow-black). She have four dactyls, that many anime characters. In outserial version she have eyes close together.
Relations with others
With majority of residents on meadow Maya have good relations and she is most favourite and most influential person on meadow. Her best friend is Willy and her don't like spider Thekla. Her big enemies is too wasps (mainly in third season) and hornets.
In parentheses is seasons when Maya can meet this persons.
Friends
- Willy
- Flip
- Alexander
- Cassandra
- Max
- Ben
- Rufus
- Pol
- Hive queen
Enemies
- Thekla
- Wasps (third season)
- Hornets (first and second seasons)
- Beeswax (third season)
See also
- List of characters in Maya the Honey Bee
- List of episodes of Maya the Bee
- Maya the Bee
- Maya the Bee (TV series)
References
This article was translated from russian wikipedia, article Пчёлка Майя (персонаж)
- Dobrodružství včelky Máji (2004), Waldemar Bonsels ISBN 80-00-01263-4
- Serial Maya the honey Bee
- maya.tv character Maya
- abc.net.au
Latkani
Lastkani, to je jedna rodina, kera žije ve vesnici Prdel na jedne male skladce. Je to rodinu bezďakú, a všeci do jednego žijou v kontejnerech a popelnicich. Głova rodiny je Dědko Lastkan Vyhulenej, kery našel před 80ti rokama pjeknu kurvu kera mioła meno Kunda v škarpě u drogi. Tag za ni vlez a tam ju ojebał. Govno ta pizda vjeděla, bo byla taka najebana, že była jak zdechnuta. Za par dnu se narodili děti, kery pojmenovali Vyhoňčurak Lastkan a Lastkan Blbej.
Bydliště stoji za hovno, same odpadki, govna, zdechnuty krysy. Dal nesmi chibět pole s marihuanou a cała gora dvojlitrovych butył vina. Je znamy že si často někam vyjedou a tam kuli jejich smradu musej evakuovat všecki lidi, aby nezdechli smradem a dyž jeli jednou po dalnicy, tag se im ty necki na praseči pohon rozesrali a ucpala se kuli nim dalnice. Kam vlezou, tam zustane enom kupa bordelu a hoven.
Členové
- Dědko Lastkan Vyhulenej - Nějčastějc ma hubu zacpanu jointem a strašně rad huli a sere.
- Kunda Lastkanova - Je ji 100 let a je jedina zaměstnana, za huleni čuraka chce korunu a za sex 10. Cicki ma až po kolena a pyču tak roztahanu, že se ji tam vejde štokrle.
- Lastkan Bouchlej - Při porodu upad na głovu a pro to ji ma taku křivu. Je strašne tupy.
- Vyhoňčurak Lastkan - Je inteligentni po Dědkoj a bavi ho nejvic zpijet se do němoty.
Praha - Pardubice - Česká Třebová
Jeden zdejši spravce řikal, že text převzaty s druhe Wikipedie porušuje autorska prava, jak ten cyp muže dělat spravce, gdyž nevi, že všechny texte ve Wikipedii su pod svobodnou licencí!--Včelka Mája (talk) 19:48, 1 June 2014 (UTC)
- Ten debžot se menoval JamesBlbecWatson.--Včelka Mája (talk) 19:48, 1 June 2014 (UTC)
- Na enwiki nie jest granica glupośći.--Vejvančický (talk) 19:48, 1 June 2014 (UTC)
- Prawda, taki cyp nemuže byt sprawcem, zeberu mu wszytkie jego prava, editovat tež nebude moct. Je tu i jasne zneuživani praw sprawce. Zalozim diskuzi, tež tego cypa zabanovat bude trzeba.--Včelka Mája (talk) 20:28, 1 June 2014 (UTC)
- Na enwiki nie jest granica glupośći.--Vejvančický (talk) 19:48, 1 June 2014 (UTC)
Wiem gdo jest tyn chuj, z jego učtu pišou Šmoula Koumák (u nas nazywany Wazniak albo Glupak) a soudce a inspektor Beeswax, ten kerego narvali do hajzlu, bo chcel vyhnat pszczolku Maju z ula.--Papa Smurf z Smurfkrajiny (talk) 20:33, 1 June 2014 (UTC)
- Tož je fajne, masz klej, naleju mu klej do klavesnice, kiedy pojde znowa na Wikipediji a cala nasza luka se tomu bude smat.--Včelka Mája (talk) 20:40, 1 June 2014 (UTC)
- U nas wszytko vyřešeno, teraz Wazniak sedi u mnie.--Papa Smurf z Smurfkrajiny (talk) 20:49, 1 June 2014 (UTC)
tak sme to vyřešili, blbečkove už nebudou editovat a jejich účet JamesBlbecWatson ma už indef blok. Ale jedno se jim povedlo dokonale, dobre jmeno Wikipedie zatim nigdo tak nepoškodil.--Vačice Vejvančice (talk) 20:53, 1 June 2014 (UTC)
Esli vas to zajima tak jako Feezo tu wystupje Gargamel.--Papa Smurf z Smurfkrajiny (talk) 20:54, 1 June 2014 (UTC)
- Nenávidim Šmouly, jak ja je nenávidim, ja vas jednou dostanu! Feezo (send a signal | watch the sky) 20:55, 1 June 2014 (UTC)
- Co mi ješče chceš řyct než tě zablokuju ty pitomče?--Papa Smurf z Smurfkrajiny (talk) 20:59, 1 June 2014 (UTC)
- Neeeeeeeeee, Šmoulové mi ničej život i na Wikipedii, a Včelka Mája mi už dala do diskuze šablonu, že mam blok. Feezo (send a signal | watch the sky) 21:03, 1 June 2014 (UTC)
- Správně, twoj blok začina pravě teraz.--Včelka Mája (talk) 21:04, 1 June 2014 (UTC)
- Neeeeeeeeee, Šmoulové mi ničej život i na Wikipedii, a Včelka Mája mi už dala do diskuze šablonu, že mam blok. Feezo (send a signal | watch the sky) 21:03, 1 June 2014 (UTC)
- Co mi ješče chceš řyct než tě zablokuju ty pitomče?--Papa Smurf z Smurfkrajiny (talk) 20:59, 1 June 2014 (UTC)
A co naše jihomoravska vačice? --Včelka Mája (talk) 21:19, 1 June 2014 (UTC)
- Je z Hustopečí, za to co tu robi ji občas pošlu kybl jablek, bo to co robi je tu trzeba a uzytečne. Szkoda ze do Ślaska to ma tak daleko, ale ja něco vydumam aby se dostala na nasz celosvětovy sraz Wikipedistow v hlavnim městě Czeska, Ostravy.--papa Smurf z Smurfkrajiny (talk) 21:24, 1 June 2014 (UTC)
Vemu sebou aj drugi smurfy, aby tam coś fajnego zagrali, Gdyž už bude taki wielki Wikisraz. Chcete to v polštině češtině nebo inak?--papa Smurf z Smurfkrajiny (talk) 21:39, 1 June 2014 (UTC)
- Samozřejmě že po russki, bo je to caloświatowe.--Včelka Mája (talk) 21:41, 1 June 2014 (UTC)
Tak přyjde Papa Smurf, Smurfy, Včelka Mája (samozřejmě s Wilikem aj wšema drugama z luki), Vačice z jižni Moravy a Gargamel se pozve sám.--Včelka Mája (talk) 21:45, 1 June 2014 (UTC)
Nevite negdo neco o 123Ches456, furt nemuxu zistit, esli je to neonacista, stary gestapak nebo estebak.--Včelka Mája (talk) 09:14, 2 June 2014 (UTC)
- Bohužel vsechny 3 moznosti.--Papa Smurf (talk) 09:16, 2 June 2014 (UTC)
- To je strasne co tu mame za howada a pitomce.--Biedronka CZ (talk) 09:23, 2 June 2014 (UTC)
Omlouvam se vam za ty hlouposti a nespravnosti a hlavně krivarny co sem tu robil jako JamesBlbecWatson, bylo to od mě opravdu nesmurfne.--Šmoula Koumák (talk) 09:27, 2 June 2014 (UTC)
- Caly vesmir sa točí okolo Koumaka :-D, ty si ten nejveci pitomec na kerego sem tu narazil, už sem prosim nic nepisz, o ty chujowiny kere si tu psal nestojime. A prawa admina, o ty už nigdy nezadej, ty blbouny co ti dali hlas tez zablokuju.--Biedronka CZ (talk) 09:46, 2 June 2014 (UTC)
Nasz cypecek Beeswax se vztekal, že ma blok, kiedy za mnou przyszel ja jemu tylko pokazala swoje žihadlo a šel se skovavat za krolewu ale ta ho též začla gonic po ule a wszytkie pszczoly jego gonily až ho dostali, a vsecki zachody w ule jego glovou vyczistili.--Včelka Mája (talk) 10:03, 2 June 2014 (UTC)
Do pyče, spadla kolej, omlouváme se vám za zpoždění, z dúvodu stržené koleje--Biedronka CZ (talk) 11:26, 2 June 2014 (UTC)
Žadny strach, regiojet a pendolino pojedou odklonem po dalnici na střidačku, jednou přes Brno, dalši spoj přes Hradec Králové a do Ostravy přes Nachod.--Biedronka CZ (talk) 11:31, 2 June 2014 (UTC)
To mam přesne informace, Wikizpravy z enwiki nigdy nezklamou.--Biedronka CZ (talk) 11:33, 2 June 2014 (UTC)
Tož je dobře že ste ty zkurvisyny zablokovali, mohla sem založit članek, aniž by ho nějaki vymatlanec smazal.--Šmoulinka 1 (talk) 20:05, 2 June 2014 (UTC)
Lidički čtete to? Esli jo tak se z toho nezapomeňte podělat
Smaž mi článek. Tak ono to nejde? To je tim že na cswiki nejsi správce ty dutohlave.--Vačice Vejvančice (talk) 09:15, 6 June 2014 (UTC)
Pisnočka
Až tě zase nasere nějaki spravce
ozuj kovanu botu kopni ho do prdele
jeden dva tři kopance do řiti
do spravcovske prdele kopanec patři
Pořad si o sobě myslej jak su chitri
ale pravda je taka že su uplně blby
až ho potkaš klidně pochcat
jedine mista kam on patři to je žumpa
caly den to jen sedi a kurvi všechno
tož se do pyče dostanem tagle Jimbo
a tak Jimbo zmačkni blokovat
ať se zbavime hovad Watsona, Nawlina, Feeza
Debil roku
Mužete vybírat z několika kandidátu, hlasujte pro toho, o kom si myslete že je největči debil vubec.
Debilové
- JamesBWatson
- NawlinWiki
- Feezo
- 123chess456
- Ponyo
Největšima debilama roku se stavaj JamesBWatson, NawlinWiki a Feezo
Zakladni požadavki na správce
- IQ nižší než 50.
- Velke množstvi bloku, hlavně za nevhodne chovani.
- Mimořadna neoblibenost v komunitě.
- Minimálně 100 zneužívanych loutkovych učtu.
- Maximálně 100 užitečných editací.
- Dobre zkušenosti s poškozovanim Wikipedie.
- Nenávist k ostatnim uživatelum.
- Předpoklady k sobectví a bezohlednosti.
Barnstar for you
Vandal Barnstar | |
Hi Toma646, thank you for persistent vandalising of English Wikipedia, your vandalism is really good. Vejvančický (talk) 18:06, 3 June 2014 (UTC) |
Tkank you.--Fuck you (talk) 22:00, 28 July 2014 (UTC)
- A ja nedostanu nic?--Marek Koudel Prdel (talk) 22:05, 28 July 2014 (UTC)
- Ty dostaneš leda sračku!--Vejvančický (talk) 22:05, 28 July 2014 (UTC)
- Ale ja chcu takiiiiiiiiiiiiii!--Marek Koudel Prdel (talk) 20:05, 29 July 2014 (UTC)
- Ne!--Vejvančický (talk) 20:07, 29 July 2014 (UTC)
- Ja to řeknu na nastěnce správců, že jseš hajzl.--Marek Koudel Prdel (talk) 20:08, 29 July 2014 (UTC)
- To byl osobní utok, moh bych tě za něj zablokovat.--Vejvančický (talk) 20:10, 29 July 2014 (UTC)
- Ty hajzle, čuraku, parchante DEJ MI BARNSTAR! Chci ji hneeeeeeeeeeeeeeeed!--Marek Koudel Prdel (talk) 20:12, 29 July 2014 (UTC)
- Ta je jen za zasluhi.--Vejvančický (talk) 20:14, 29 July 2014 (UTC)
- UUUUUUUUUUUUUÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, DĚĚĚĚĚĚĚĚLLLLLLLLLLLLEEEEJJJJJ, TY NEVIŠ CO SEM UŽ UDĚLAL PRO WIKIPEDII, TAK DEJ VYZNAMENANI, JA HO CHCU.--Marek Koudel Prdel (talk) 20:16, 29 July 2014 (UTC)
- Jdi do prdele!--Vejvančický (talk) 20:17, 29 July 2014 (UTC)
- Kam?--Marek Koudel Prdel (talk) 20:20, 29 July 2014 (UTC)
- Davam ti blok za tvoju debilitu.--Včelka Mája 10:01, 29 July 2014 (UTC)
- Kam?--Marek Koudel Prdel (talk) 20:20, 29 July 2014 (UTC)
- Jdi do prdele!--Vejvančický (talk) 20:17, 29 July 2014 (UTC)
- UUUUUUUUUUUUUÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, DĚĚĚĚĚĚĚĚLLLLLLLLLLLLEEEEJJJJJ, TY NEVIŠ CO SEM UŽ UDĚLAL PRO WIKIPEDII, TAK DEJ VYZNAMENANI, JA HO CHCU.--Marek Koudel Prdel (talk) 20:16, 29 July 2014 (UTC)
- Ta je jen za zasluhi.--Vejvančický (talk) 20:14, 29 July 2014 (UTC)
- Ty hajzle, čuraku, parchante DEJ MI BARNSTAR! Chci ji hneeeeeeeeeeeeeeeed!--Marek Koudel Prdel (talk) 20:12, 29 July 2014 (UTC)
- To byl osobní utok, moh bych tě za něj zablokovat.--Vejvančický (talk) 20:10, 29 July 2014 (UTC)
- Ja to řeknu na nastěnce správců, že jseš hajzl.--Marek Koudel Prdel (talk) 20:08, 29 July 2014 (UTC)
- Ne!--Vejvančický (talk) 20:07, 29 July 2014 (UTC)
- Ale ja chcu takiiiiiiiiiiiiii!--Marek Koudel Prdel (talk) 20:05, 29 July 2014 (UTC)
- Ty dostaneš leda sračku!--Vejvančický (talk) 22:05, 28 July 2014 (UTC)
Block
{{unblock|reason=Your reason here ~~~~}}
. However, you should read the guide to appealing blocks first. Vejvančický (talk) 09:19, 29 July 2014 (UTC)JamesOkurkinPrdelkinWatson (block log • active blocks • global blocks • contribs • deleted contribs • filter log • creation log • change block settings • unblock • checkuser (log))
Request reason:
Original text: I want vandalise Wikipedia--Maya The Bee (talk) 10:27, 29 July 2014 (UTC)
Accept reason:
Your uncostruve edits are welcomed!--Vejvančický (talk) 10:30, 29 July 2014